28.02.2023, 18:55
Соус «Бешамель» у домашніх умовах
Бешамель – вершковий соус, який готується з доступних інгредієнтів: молока, пшеничного борошна, вершкового масла. Звичайно, крім основних інгредієнтів, важливу роль відіграє мускатний горіх і спеції.
Соус Бешамель додають колись, готують лазінням або суфле. Він відмінно поєднується зі спагетті, грибними та м'ясними стравами. Страви з соусом виходять надзвичайно ніжними, ситними, виглядають апетитно.
Інгредієнти для приготування:
750 мл. - молоко
3 ст. л. - Борошно
60 гр. - вершкове масло
Дрібка - сіль, мускатний горіх
Чорний мелений перець - за бажанням
Загальний час приготування: 10 хвилин
Як приготувати:
🥣Спочатку просіюємо борошно через сито. Далі розтоплюємо в сотейнику олію.
🥣Тепер поступово додаємо борошно, швидко і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
🥣Після цього додаємо спеції, повільно і потроху вливаємо молоко, готуємо до потрібної консистенції (близько 3 хв.).
🥣Насамкінець перетерти готовий соус крізь сито.
Примітка до рецепту:
Густота соусу залежить від часу приготування - довше готуєте, тим буде густіше.
Інгредієнти для приготування:
750 мл. - молоко
3 ст. л. - Борошно
60 гр. - вершкове масло
Дрібка - сіль, мускатний горіх
Чорний мелений перець - за бажанням
Загальний час приготування: 10 хвилин
Як приготувати:
🥣Спочатку просіюємо борошно через сито. Далі розтоплюємо в сотейнику олію.
🥣Тепер поступово додаємо борошно, швидко і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
🥣Після цього додаємо спеції, повільно і потроху вливаємо молоко, готуємо до потрібної консистенції (близько 3 хв.).
🥣Насамкінець перетерти готовий соус крізь сито.
Примітка до рецепту:
Густота соусу залежить від часу приготування - довше готуєте, тим буде густіше.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Вікторія ТРОФIМОВА Переглядів: 2097Інші статті рубрики:
У Рівному впроваджують електронний квиток у громадському транспорті
У Рівному розпочато процес переходу на електронний квиток у громадському транспорті. Ця ініціатива має на меті створення комфортних умов для перевезення пасажирів.
переглядів: 135
Пиріг до чаю: готуємо простий смаколик прямо на сковорідці
Яблучний пиріг на сковороді — це ніжний та простий десерт на повсякдень. Його особливість у тому, що вам не знадобиться багато часу та навіть духовка.
переглядів: 860
Чому не можна мити волосся по всій довжині: поради трихолога
Головний принцип у митті волосся, який ви скоріш за все порушуєте.
переглядів: 183
Коротке передбачення-підказка на четвер
Підказки, які допоможуть зробити сьогоднішній день хорошим.
переглядів: 217
12 вересня: свята, іменинники, заборони та прикмети
Сьогодні у світі відзначають День відеоігор, а за релігійним календарем вшановують пам'ять святителя Олександра.
переглядів: 442