Скляна лапша з морепродуктами: найкращий рецепт
Повний перелік продуктів наступний:
кальмар 300 г;
мідії 300 г;
цибуля 2 штуки;
лапша 200 г;
болгарський перець 1 штука;
морква 1 штука;
кисло-солодкий соус.
Кисло-солодкий соус готується із соєвого соусу, яблучного оцту, часнику, солі, цукру і меленого коріандру. Основа - соєвий соус, а далі до нього додають вищезгадані продукти, щоб відчувався одночасно солодкий, солений і кислий смаки. Приблизний об’єм готового соусу 0,5 літра.
Моркву нарізають тонкими смужками, паприку теж, а цибулю напівкільцями. Все це обсмажують до золотистого кольору, далі додаємо підготовлені мідії і кальмари, ще трохи обсмажуємо. Фунчозу просто заливаємо теплою водою хвилин на 10-15 до початку приготування. Потім додаємо соус і локшину до овочів з морепродуктами, тушимо ще хвилин 5 і все готово.

лапша з морепродуктами, азіатська кухня, приготування лапші, локшина, лапша, рецепт
Які релігійні свята відзначаємо у травні

У травні багато визначних і пам’ятних дат, пов’язаних зі святими угодниками Божими та нашою церковною історією.
переглядів: 233
Відновлено рух тролейбусів по вулиці Дубенській

Рух тролейбусів маршрутів №2, №7 та №11 на вулиці Дубенській у Рівному повністю відновлено.
переглядів: 323
Деякі мешканці Рівненщини можуть отримати 908 гривень на книжки в межах програми «єКнига»

У межах урядової ініціативи «єКнига» громадяни, яким виповнилося 18 років у 2024 році, а також ті, хто досягатиме повноліття цьогоріч чи в наступні роки, можуть отримати одноразову виплату в розмірі 908 гривень для придбання книжкової продукції.
переглядів: 318
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 815
Як приготувати мед із кульбаб: найсмачніший рецепт

Кульбабовий мед — це справжній скарб весни. Він має приємний золотистий колір, ніжний аромат та корисні властивості.
переглядів: 1259