Ми у Facebook
26.03.2023, 20:15

Календар стрижок на квітень 2023: коли краще стригтися

Місячний календар стрижок на квітень 2023 показує, у які дні варто стригти волосся, а коли зачіску краще взагалі не чіпати.

Згідно з місячним календарем найсприятливіші дні для стрижки у квітні 2023 року – 1, 2, 7, 8, 10–12, 14, 17, 19, 21, 22, 24–26, 28 та 29 числа місяця.

Окремо варто відзначити, що нейтральним днем ​​для стрижки та фарбування вважається 18 квітня.

Деякі дати категорично не підходять для маніпуляцій із волоссям – і про це краще знати заздалегідь. Несприятливі дні для стрижки у квітні 2023 року: 3–6, 9, 13, 15, 16, 20, 23, 27 та 30 квітня. На ці числа не варто планувати візит до перукаря.

Детальний календар стрижок на квітень 2023:

1 квітня, сб. – Зростаючий Місяць у Леві – Особливо сприятливий час для стрижки волосся, навіть якщо йдеться лише про підрівнювання кінчиків. Також це вдалий день для першої стрижки у житті немовляти.

2 квітня, нд. – Зростаючий Місяць у Діві – Стрижка, зроблена цього дня, довше збереже свій бездоганний первісний вигляд. Це справедливо і для процедури фарбування.

3 квітня, пн. – Зростаючий Місяць у Діві – День сприятливий для фарбування волосся. А ось на стрижку краще не записуватись.

4 квітня, вт. – Зростаючий Місяць у Діві – Сьогодні справи навпаки: не найкращий день для стрижки, зате хороший час для фарбування, особливо в натуральні відтінки.

5 квітня, ср. – Місяць, що росте, у Терезах – Несприятливий день для стрижки, фарбування та будь-яких інших маніпуляцій з волоссям (включаючи миття голови).

6 квітня, чт. – Повний місяць -По можливості відмовтеся від будь-яких процедур для волосся. 7 квітня, пт. 17-й, 18-й місячні дні Спадаючий Місяць у Скорпіоні Хороший день для стрижки, особливо в тому випадку, якщо у вас ослаблене, тонке, ламке або сухе волосся.

8 квітня, сб. – Спадаючий Місяць у Скорпіоні – День підходить для стрижки, а також для будь-яких оздоровчих процедур для волосся: використання поживних олій, сироваток, бальзамів.

9 квітня, нд. – Спадаючий Місяць у Стрільці – Зверніть увагу: стрижка волосся в цей день може призвести до неприємних наслідків – від складнощів з укладанням до появи лупи. По можливості рекомендується утримуватись навіть від миття голови.

10 квітня, пн. – Спадаючий Місяць у Стрільці – Відмінний день для стрижок, фарбування волосся та загалом будь-яких експериментів із зачісками. А вже добрий настрій гарантований на 100%!

11 квітня, вт. – Спадаючий Місяць у Стрільці – Будь-які процедури з волоссям підуть на користь і принесуть приємний бонус у вигляді захоплених оточуючих. Крім того, кращого часу для зміцнення волосся найближчого місяця не передбачається.

12 квітня, ср. 21-й- Спадаючий – Місяць у Козерозі Прекрасний день для боротьби з кінчиками, що січуться, і неслухняними пасмами: будь-яка стрижка буде виглядати чудово. Вибирайте спокійні, класичні, не надто химерні варіанти. І ще одне важливе зауваження: після стрижки у дні Козерога про випадання волосся можна забути.

13 квітня, чт. – Спадаючий -Місяць у Козерозі – Якщо ви хочете надовго зберегти нову стрижку, перенесіть запис до перукаря на другий день. Волосся дуже швидко відросте і доставлятиме чимало турбот.

14 квітня, пт. – Спадаючий Місяць у Водолії -Цей день підходить для стрижки, а також будь-яких експериментів із формою та кольором чубчика. Прекрасні результати гарантує масаж шкіри голови, що відновлює і зміцнює.

15 квітня, сб. – Спадаючий Місяць у Водолії – Результат візиту до стиліста може бути несподіваним: або ідеальна зачіска, або повне фіаско. Тому краще не ризикувати.

16 квітня, нд. – Спадаючий – Місяць у Рибах Якщо ризик, що зачіска, зроблена 16 квітня, вам швидко набридне. Краще приділіть час догляду.

17 квітня, пн. – Місяць у Рибах – Запис на стрижку, фарбування чи процедуру хімічної завивки у цей день стане гарним рішенням.

18 квітня, вт.- Спадаючий Місяць в Овні – Нейтральний день для стрижки та фарбування.

19 квітня, ср. – Спадаючий Місяць в Овні – Сьогодні чудовий день для незвичайних стрижок та екстравагантних укладок. Вдало завершаться й експерименти з незвичайним тонуванням або фарбуванням будь-якого яскравого кольору.

20 квітня, чт. – Молодий місяць – Новий Місяць у Водолії Несприятливий день як для стрижки, так і для фарбування. Щоб освіжити образ, краще вдатися до «безпечних» способів, наприклад, приміряти новий варіант макіяжу.

21 квітня, пт. – Зростаючий Місяць у Тельці Місяць у Тельці — чудовий час для стрижки. Стан волосся в цей період покращується, волосся набуває здорового блиску і доглянутого вигляду при мінімальних зусиллях.

22 квітня, сб. – Місяць, що росте, в Близнюках – Чудовий час для відвідування салону краси. Нова, по-справжньому весняна стрижка точно підніме настрій та самооцінку!

23 квітня, нд. – Місяць, що росте, в Близнюках – Неважливий день для стрижки та фарбування волосся.

24 квітня, пн. – Місяць, що росте, в Близнюках – Відмінний час для будь-яких маніпуляцій з волоссям – стрижки, фарбування, мелірування.

25 квітня, вт.- Зростаючий Місяць у Раку – Стрижки, зроблені 25 квітня, довго триматимуть форму. Плануйте запис до фахівця на цей день!

26 квітня, ср. – Зростаючий Місяць у Раку – Страждаєте від кінчиків, що січуться? Зробіть стрижку сьогодні, щоби надовго забути про проблему.

27 квітня, чт. – Зростаючий Місяць у Леві – Планувати стрижку на сьогодні не варто, вона не виправдає очікувань. Проте можете сміливо записуватися до майстра на фарбування!

28 квітня, пт. – Зростаючий Місяць у Леві – Успішними та результативними будуть будь-які операції з волоссям, чи то фарбування, стрижка, хімічна завивка чи процедури з приставкою «спа».

29 квітня, сб. – Зростаючий Місяць у Леві – Не варто відкладати візит до перукаря до найкращих часів. Цей день буде одним із найвдаліших для тих, хто записався на стрижку.

30 квітня, нд. – Зростаючий Місяць у Діві – У цей день від повноцінної стрижки краще утриматися, а от із кольором та формою чубчика можна сміливо експериментувати.








На правах реклами