Ми у Facebook
29.03.2023, 17:37

Мікрокредитування: особливості та переваги

Ніхто з людей не застрахований від позапланових ситуацій, за яких можуть терміново знадобитися гроші. Будь це поломка якогось електроустаткування, травма чи інше надзвичайне становище. Якщо у вас немає можливості взяти кошти у борг у рідних чи знайомих, вихід залишається один – звернутися до банку чи МФО за кредитом. Важливо розуміти, що оформлення онлайн кредиту в Credit 7 істотно відрізняється від звичайного кредиту в банку. МФО менш вимогливі до клієнтів, тому процес оформлення позики проходить за часом набагато швидше, ніж у банку.

Популярність мікрокредитування


Через велику популярність і доступність оформити мікрокредит можливо в будь-якому місті будь-якому жителю. У МФО звертаються різні верстви населення з різною якістю життя та рівнем доходу. Найголовніша перевага – видача грошей одразу після оформлення необхідних документів. Порівняно з банками, де більше половини всього процесу займає збір документів, взяти мікрокредит можна навіть із паспортом.

Крім цього, багато банків видають лише великі суми (від 50 000 і вище). Тоді як мікропозику можна оформити навіть на 600 грн.

Переваги мікрокредиту


Даний тип позики в цілому є дуже простою та швидкою процедурою, через що і приваблює більшу частину потенційних позичальників. З переваг можна виділити:

• можливість звернення. Мета відвідування МФО для взяття кредиту всього за пару хвилин є цілком реальною, якщо заздалегідь ознайомитись з вимогами про документи та визначитись із бажаною сумою;
• інтернет-оформлення. Крім живих зустрічей в офісах, багато компаній створюють онлайн-сервіси, де в будь-який час можна отримати кошти. Працюють сайти цілодобово з постійною можливістю виведення грошей на зручну електронну картку або гаманець. При цьому не потрібно з'являтися в офісі для підтвердження особистості, можна просто прикріпити фото з потрібними документами. Після перевірки їх адміністрацією кредит буде оформлено та гроші миттєво переведуть на вказаний рахунок;
• документація. Порівняно з банками, де просять довідку про доходи, вказати мету позики та інші документи, мікрокредитні організації ставляться лояльно всім клієнтам. На процес ніяк не впливатиме кредитна історія споживача чи кількість кредитів, що були взяті до цього;
• схвалення. При оформленні невеликих сум понад 97% усіх клієнтів отримує гроші одразу після сканування та перевірки документів (що, до речі, не займає понад 20 хвилин).

Торкаючись теми кредитної історії, можна відзначити, що оформлення позики (https://credit7.ua/pozika-na-kartku/)- це відмінний спосіб її виправити або підвищити. У майбутньому це допоможе взяти кредит у банку на велику суму. Під час оформлення співробітники МФО вимагають заповнити невелику анкету, яка забере лише кілька хвилин вашого часу. Все, що може входити до неї, – це контактна інформація, паспортні дані та інформація про зайнятість. Усі клієнти платять лише відсоток, встановлений у договорі, МФО не беруть жодних комісій.






На правах реклами