Ми у Facebook
18.04.2024, 20:10

Рецепт дзеркальної глазурі на паску: не кришиться та не липне

Традиційну білкову глазур на паски можна замінити желатиновою. Вона не кришиться, не тече і не липне, а ще має гарний дзеркальний вигляд.
Інгредієнти:
желатин – 1 чайна ложка (5 г)
холодна вода – 6 ст. ложок (2 з них для розчинення желатину)
цукор – 1 склянка

Приготування:
1. Чайну ложку желатину всипте в маленьку піалу. До нього влийте 2 столові ложки холодної води. Перемішайте та залиште желатин набухати.
2. Далі в невелику каструльку висипте цукор, додайте до нього 4 ст. л. води. Помішуючи, нагрійте на невеликому вогні до розчинення цукру.
3. Далі, теж помішуючи, додайте набряклий желатин до гарячого цукрового сиропу.
4. Отриману масу збивайте міксером на високій швидкості до побіління маси (це триватиме близько трьох хвилин). Готово! Глазурі треба дати трохи часу охолонути, а потім можна приступати до прикрашання пасочок.





На правах реклами