Рецепт дзеркальної глазурі на паску: не кришиться та не липне
желатин – 1 чайна ложка (5 г)
холодна вода – 6 ст. ложок (2 з них для розчинення желатину)
цукор – 1 склянка
Приготування:
1. Чайну ложку желатину всипте в маленьку піалу. До нього влийте 2 столові ложки холодної води. Перемішайте та залиште желатин набухати.
2. Далі в невелику каструльку висипте цукор, додайте до нього 4 ст. л. води. Помішуючи, нагрійте на невеликому вогні до розчинення цукру.
3. Далі, теж помішуючи, додайте набряклий желатин до гарячого цукрового сиропу.
4. Отриману масу збивайте міксером на високій швидкості до побіління маси (це триватиме близько трьох хвилин). Готово! Глазурі треба дати трохи часу охолонути, а потім можна приступати до прикрашання пасочок.
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 18 листопада, у Рівному попрощаємося із Героєм Юрієм Прокопчуком, який загинув у боротьбі за свободу України.
переглядів: 86
Чому чоловіки спілкуються з колишніми
Чому ваш чоловік спілкується з колишньою? Ось 7 можливих причин. Відносини можуть бути складними, а присутність колишніх партнерів у житті чоловіка може викликати багато запитань.
переглядів: 110
Як зберегти зір: прості поради для вашого здоров’я
Захистити здоров’я очей – важливий аспект турботи про себе. Дотримуючись кількох простих правил, ви зможете зберегти гостроту зору та уникнути серйозних ускладнень.
переглядів: 141
У Рівному можна буде насолодитися виступом відомого диригента
Стівен Еллері виступить разом академічним камерним оркестром Рівненської обласної філармонії. Цей диригент у 1989 році виступав у Берліні у день відзначення падіння Берлінського муру, і вже 19 листопада концерт "Печаті ночі" за його участю відбудеться у Органному залі.
переглядів: 132
Рівненська рятувальниця стала чемпіонкою світу
Марія Лебединська підкорила World Firefighter Challenge Championship 2024.
переглядів: 217