Ми у Facebook
06.04.2023, 20:00

Покриття для паски яке не кришиться

Чим же ми покриваємо наші паски? Білковий крем або меренг.
З цим рецептом працюю мільйон років. Сподіваюся ви його так само полюбите, як і я.
Я називаю цей рецепт 12-ти хвилинка, зараз зрозумієте чому.

Нам знадобиться :

3 білки (ми на виробництві працюємо на пастеризованих це приблизно 120 гр)
230 гр цукру
3 ст. ложки води.

Приготування:

Готується на водяній бані.
Розмішуємо всі інгредієнти в каструльці чи чаші. Ставимо все на водяну баню, коли вода вже закипіла і починаємо збивати міксером.
4 хвилини на мінімальній швидкості, 4 хвилини на максимальній швидкості, далі знімаємо з водяної лазні та збиваємо ще 4 хвилини.
За цей час меренга стане щільною і триматиме форму.

Дуже важливо, щоб у білки не потрапило ні грама жиру і для цього посуд повинен бути ідеально чистим.
Покриваємо охолоджені паски. Меренга підсохне зверху наступного дня, але не кришитиметься при нарізанні, її шалено люблять діти, та й дорослі)
А ще цим кремом ви можете прикрашати капкейки або можна зробити безе.

Користуйтесь на здоров'я)





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ