Ми у Facebook
26.04.2023, 09:50

Смачний перекус: готуємо паніні в домашніх умовах

Ваша сім'я буде в захваті від цієї італійської страви. Готуючи такий сендвіч вдома, можна скористатися чіабатою з магазину, але найкраще приготувати її самостійно. Готова страва виходить неймовірно смачною та ситною.
Інгредієнти:
Пшеничне борошно - 530 г.
Молоко - 150 мл.
Вода - 150 мл.
Дріжджі - 10 г.
Яйця - 1 шт.
Цукор - 2 ст.л.
Сіль - 0,5 ч.л.
Вершкове масло - 30 г.
Помідор - 2 шт.
Свіжі огірки - 1 шт.
Копчена ковбаса - 150 г.
Бекон - 100 г.
Сир твердий - 150-200 г.
Соус барбекю - За смаком
Соус для бургерів - За смаком

Спосіб приготування:
1. У глибоку ємність потрібно налити молоко, воду, відправити цукор, яйце, сіль, дріжджі і злегка збити вінчиком.
2. Потім в рідку суміш потрібно всипати борошно, додати масло і перемішати до отримання однорідного тіста.
3. Отримане тісто слід накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину, щоб воно підійшло.
4. Після цього поверхню столу слід присипати борошном, викласти туди тісто і розпластати його на прямокутник. Після чого розрізати на порції і викласти на деко, застелене папером для випічки.
5. Підготовлені паніні потрібно залишити в теплому місці на 15 хвилин. Потім збити яйце і змастити вироби.
6. Змащені яйцем паніні потрібно поставити в духовку при 200 градусах і готувати 15 хвилин. Після чого їх потрібно змастити вершковим маслом з обох сторін.
7. Коли основа буде приготовлена, можна зайнятися начинкою. Огірок, помідор і сир треба порізати на тонкі слайси, а бекон відправити на кілька хвилин в духовку для запікання.
8. Булочки потрібно прорізати вздовж зсередини, залишаючи одну сторону закритою. Всередину кладемо бекон, поливаємо соусом барбекю, далі відправляємо сир, ковбасу, помідор, огірок і заливаємо соусом для бургерів.
9. Підготовлене паніні слід відправити на розпечену сковорідку-гриль і запекти з двох сторін.
Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ