Ми у Facebook
11.04.2023, 15:25

Консервовані зелені помідори в томатному соку з часником

Збережіть рецепт собі та обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Помідори зелені 600 г.
Часник - 3 зубчики
Сік томатний - 600 мл
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 0,5 ч. ложки

Приготування:

1. Простерилізуйте банки та кришки будь- яким зручним способом.
2. Часник очистіть і дрібно порубайте ножем. Викладіть його на дно банок.
3. Помідори вимийте. Якщо вони великі, розріжте їх на 2 чи 4 частини. Дрібні можна покласти повністю.
4. Томатний сік влийте в каструлю з товстим дном, додайте цукор та сіль. Перемішайте та доведіть до кипіння.
5. Обережно залийте киплячий томатний сік у банки з помідорами та часником.
6. На дно великої каструлі викладіть кухонний рушник. Наповнені банки поставте у каструлю. Накрийте банки кришками. Доведіть воду до кипіння. Стерилізуйте банки із помідорами на невеликому вогні 20 хвилин. Акуратно налийте в каструлю воду, щоб вона приблизно на 3 см не доходила до шийок банок.
7. Обережно дістаньте банки з помідорами з каструлі. Щільно закрутіть кришками. Переверніть банки, щоб переконатися у герметичності. Накрийте банки пледом і залиште так до повного остигання. Зберігати банки, що охолонули, потрібно в сухому, темному і прохолодному місці. Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ