Ми у Facebook
15.04.2023, 09:35

Як приготувати глазур на Великдень: три рецепти смачної помадки на паску

Важливим елементом пасхальної випічки є помадка на паску з цукрової пудри, яка повинна бути не тільки красивою, але і танути в роті.

Про те, як її приготувати, читайте нижче пропоновані нами рецепти помадки для паски.
Помадка з білка. Інгредієнти:

Один яєчний білок;
Цукрова пудра – 160 г;
Лимонний сік – 1 ст. л.
Спосіб приготування

За допомогою міксера або віничка збийте білок до густої піни.
Цукрову пудру просійте в білкову масу.
Додайте вичавлений лимонний сік і продовжуйте збивати суміш.

Помадка без яєць. Інгредієнти:

Цукрова пудра – 160 г;
Лимонний сік – 2 ст. л.;
Гаряча вода – 2 ст. л.
Спосіб приготування

Додайте у цукрову пудру лимонний сік.
Влийте гарячу воду і перемішуйте до побіління суміші.

Шоколадна помадка. Інгредієнти:

Вершки – 150 мл;
Вода – 50 мл;
Вершкове масло – 1 ст. л.;
Шоколад – 120 г;
Цукрова пудра – 1 ч. л.
Спосіб приготування

Шоколад дрібно поріжте.
До шоколаду додайте половину вершків, цукрову пудру і воду.
Суміш поставте на водяну баню.
Перемішуйте до повного розчинення.
Додайте решту вершків і масло.
Перемішайте до однорідної маси і зніміть з вогню.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ