Ми у Facebook
22.04.2023, 12:07

Грибні соуси: рецепти підійдуть до макаронів, рису, картоплі і не тільки

Коли шукаєте чим присмачити основну стару - на допомогу прийдуть рецепти смачних соусів з грибів
Грибний соус до пасти або рису

Інгредієнти:

пів кг білих або коричневих грибів
2 цибулини
2 зубчики часнику
сир типу пармезан
300 мл вершків
естрагон, чебрець, петрушка
сіль і чорний перець за смаком

Гриби потрібно почистити, помити, нарізати і обсмажити на сковороді. Рівно стільки, щоб вони підрум'янилися і не пустили сік. 
Окремо обсмажте цибулю. 
Додаємо до грибів обсмажену цибулю і протертий через прес часник і смажимо 2-3 хвилини. 
Додати сметану, спеції та сіль і перець за смаком. Потім тушкуйте під кришкою кілька хвилин. 
Додати відварені макарони і трохи прогріти, додавши трохи води. 

Подавайте відразу на тарілках. Блюдо можна посипати тертим сиром.

Гриби з пастою в зеленому соусі

Інгредієнти:

пів кг білих або коричневих грибів
2 цибулини
2 зубчики часнику
100 г замороженого шпинату
300 мл вершків
курячий бульйон
спеції, сіль і чорний перець за смаком

Обсмажте подрібнену цибулю і часник.
Через деякий час додайте нарізані гриби і все обсмажте. 
Бульйон, шпинат і вершки змішайте в блендері, приправте улюбленими спеціями і вилийте в сковороду до грибів. 
Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 5 хвилин. 

Нарешті додайте макарони в каструлю і доведіть до кипіння.






На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ