Ми у Facebook
01.05.2023, 14:25

Цибулевий крем-суп з пельменями : рецепт смачної страви

Рецепт цебулевого крем-супу з пельменями дуже виручать, коли немає часу на приготування кулінарних шедеврів. Але навіть найпростіший суп з пельменями – це дуже смачно, щоб його не приготувати.
Цибулевий крем-суп з пельменями

Для пельменів:

Борошно - 2-3 ст
Молоко - 0,5 ст
Вода - 0,5 ст
Яйце куряче - 1 шт
Фарш м’ясний (змішаний) - 800 г
Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
Соєвий соус - 3 ст. л
Соус устричний - 3 ст. л
Перець чорний мелений - 1 ч. л
Сіль - за смаком
Олія рослинна.

Для крем-супу:

Бульйон - 500 мл
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Борошно - 2 ст. л.
Вершки (10%) - 50 мл
Кріп - 0,5 пучка
Цибуля зелена - 0,5 пучка
Сіль - за смаком
Олія рослинна - 1 ст. л

Насамперед слід приготувати пельмені. З м'яса зрізати всі плівки та сухожилля. Перекрутити його на м'ясорубці. Цибулю очистити і теж перекрутити. Додати яйце, соєвий та устричний соуси. Вимішати фарш, за потреби досолити. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку й прибрати на 30 хвилин у холодильник. Діставши тісто з холодильника, наліпити пельменів. Далі обсмажити на рослинній олії порізану великими кубиками цибулю. Додати борошно та обсмажити до золотистого кольору. Влити бульйон, посолити. Варити 10-15 хвилин до загустіння. Додати зелень. Проварити 5 хвилин. Потім пюрирувати й розвести суп вершками до потрібної консистенції.
Тим часом окремо відварити пельмені. Налити в тарілку крем-суп, викласти пельмені та прикрасити страву зеленню.





На правах реклами