Ми у Facebook
07.05.2023, 09:00

Фарширована картопля - дуже апетитна та ефектна страва

Готуємо для своєї сім’ї!
Інгредієнти:

- картопля - 1 кг
- фарш м'ясний - 300 гр
- цибуля - 2 шт середні
- морква – 100 гр
- томатна паста - 1 ст. ложка
- часник
- олія Смачні

Підбираємо картоплю однакового розміру. Вирізаємо з неї серединку (це можна зробити використовуючи ніж та чайну ложку). денце картоплин трохи зрізається, щоб вони були стійкі в сковорідці (або сотейнику). Головне у фаршированій картоплі – це смак начинки. Тому у фарш кладемо: сіль, перець, часник і цибулю (попередньо дуже дрібно нарізану) і начиняємо картоплини.

Щільно укладаємо у сковороду. До половини заливаємо підсоленою водою та варимо до напівготовності.
В цей час готові підливи. Пасуємо цибулю і моркву (на рослинному маслі), в кінці додаючи томатну пасту, трохи води та сіль.

У напівготову фаршировану картоплю додаємо підливу і гасимо до готовності.
Подаємо фаршировану картоплю до столу з підливою та рубаною зеленню.

Читайте також:



Рецепт вітамінного салату з яблуками, горіхами і селерою
Мінімум інгредієнтів: готуємо сирне печиво для всієї сім’ї





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ