Бабусині рогалики, що нагадують дитинство
-200 гр. маргарину (розтопити злегка)
-200 гр. сметани 20%
-4-5 ст. борошна (щоб тісто не сильно ліпло)
-2 яйця -1,5 ч. л. сухих дріжджів
⠀
Деко застелити пекарським папером.
Зробити опару з дріжджів, ложечки цукру, борошна та теплої води.
Як з'являться бульбашки (хв. 20), замісити тісто.
Розділіть його на 4 частини.
Розкачати в коло завтовшки 3мм, розрізати на клини.
Покласти начинку чи просто посипати цукром, скачати рогалики.
Верхню частину вмочити в цукор і покласти на противень (на відстані один від одного).
Дати добре піднятися рогаликам, і випікати в духовці, до золотистого кольору.
⠀
Не забудьте поставити лайк, якщо сподобався рецепт!
⠀
Смачного!
Читайте також:
Куряча грудка зі шпинатом та в‘яленими томатами: рецепт
«Тещин язик» з баклажанів: заготовка на зиму

готуємо разом, готуємо вдома, рецепти, смачно, пухкі рогалики
На Острожчини відкрили меморіальну дошку загиблому Герою

У Хорівському ліцеї відбулася зворушлива та водночас знакова подія — урочисте відкриття меморіальної дошки на честь випускника закладу, захисника України Максима Кольцова, який героїчно загинув, боронячи рідну землю.
переглядів: 71
Рівненські ветерани повернулися з Франківська з медалями

Ветерани з Рівного вкотре довели, що сила духу і цілеспрямованість не мають меж. Дві команди з Рівненщини — «Стронг Ветеран Рівне» та «Неможливого не буває» — гідно представили область на змаганнях «Звитяга Нескорених», що відбулися в Івано-Франківську.
переглядів: 201
Уже легендарні рівненські писанки готують до зустрічі із рівнянами

Яскраві та оригінальні великі писанки, які щороку красуються на вулицях Рівного, уже почали готувати до виходу в люди.
переглядів: 429
Вербна неділя: яке значення цього свята

Саме сьогодні вшановують євангельську подію, про яку провістив пророк Захарія за пів тисячоліття до Різдва Христового. «Не бійся, дочко Сионська! Ось Цар твій гряде, сидячи на молодому ослі» (Ін. 12:15)
переглядів: 349
Захисниця з Рівненщини прагне після війни шукати зниклих безвісті

Молодший сержант Анастасія Шевчук, позивний «Відьмочка», – начальниця їдальні 60 батальйону 104-ї окремої бригади. У мирному житті – перукарка-модельєрка, сьогодні – військовослужбовиця, що стоїть на передовій тилової підтримки наших захисників.
переглядів: 375