Ми у Facebook
11.05.2023, 09:40

«Тещин язик» з баклажанів: заготовка на зиму

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Баклажан – 6 кг
Перець солодкий червоний – 2 кг
Перець зелений (гіркий) – 2 шт.
Часник – 200 г
Цукор – 1 склянка
Уксус (9%) – 1 склянка
Олія - 1 склянка
Сіль – 1 год.

Приготування:

1. Баклажани миємо і нарізаємо пластинками завтовшки не менше 1 см. Засипаємо сіллю, перемішуємо і залишаємо на 2 години.
2. Потім обсмажуємо платівки по обидва боки на середньому вогні.
3. Готову заливку: пропускаємо через м'ясорубку червоний перець, гіркий перець та часник. Додаємо цукор, уксус, олію та сіль. Ретельно перемішуємо.
4. У підготовлені банки укладаємо шарами баклажани, трохи придушуючи їх. Кожен шар заливаємо сумішшю.
5. Стерилізуємо банки 40 хвилин і відразу закочуємо.

Найсмачніша закуска з баклажанів готова!

Приємного вам апетиту!

Читайте також:



Куряча грудка зі шпинатом та в‘яленими томатами: рецепт
Буряковий салат з куркою і горіхами: готуємо





На правах реклами