Слойки зі спаржею та беконом: смачний весняний рецепт
Листкове тісто – 300 г
Спаржа (тонка) - 20-25 штук
Сир Чеддер – 100 г
Бекон – 3-4 скибочки
Кунжут – 2 ст.
Яєчні жовтки – 1 штука
Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї
Покроковий рецепт приготування
Злегка підсмажте бекон на грилі чи антипригарній сковороді до рум'яності.
Наріжте тісто великими квадратами та в центр кожного викладете тертий сир.
Зріжте жорсткі кінці спаржі і розкладете на кожен квадрат по 3-4 штуки по діагоналі.
Наріжте бекон і посипте зверху спаржу.
Загорніть протилежні кути квадратів, як на фото, та защипніть.
Змастіть шарики збитим жовтком, посипте кунжутом і запікайте 25 хвилин при 200 градусах.
Грибні соуси: рецепти підійдуть до макаронів, рису, картоплі і не тільки

французька кухня, рецепти на кожен день, випічка, Випічка з листкового тіста, слойки зі спаржею та беконом, слойки
У квітні воду в Рівному подаватимуть без обмежень

Після екстреної наради з представниками обласної та міської влади було ухвалено рішення: водопостачання у Рівному та області не переводитимуть на графік із пониженим тиском.
переглядів: 276
Допомогу на дитину тепер можна оформити в Дії: що треба зробити

Оформити допомогу на дитину для одинокої матері або батька тепер можна через портал «Дія».
переглядів: 309
Безкоштовний курс «Сонячний РеСтарт 2025»: нові можливості для ветеранів та ВПО

Українські ветерани та внутрішньо переміщені особи (ВПО) отримали унікальну можливість здобути затребувану професію в галузі сонячної енергетики.
переглядів: 357
Гречані котлети: незвичайний рецепт на вечерю

Ця страва допоможе вам не тільки смачно нагодувати близьких, потішити їх оригінальною стравою, але й заощадити час на приготування, адже багато часу витрачати не доведеться.
переглядів: 443
Горілка допоможе кропові швидше зійти

Вирощування кропу здається нескладним процесом, однак багато садівників стикаються з проблемою тривалого проростання насіння. Зазвичай перші сходи з’являються приблизно через два тижні, але цей термін може затягнутися або ж насіння взагалі не проросте.
переглядів: 648