Слойки зі спаржею та беконом: смачний весняний рецепт
Листкове тісто – 300 г
Спаржа (тонка) - 20-25 штук
Сир Чеддер – 100 г
Бекон – 3-4 скибочки
Кунжут – 2 ст.
Яєчні жовтки – 1 штука
Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї
Покроковий рецепт приготування
Злегка підсмажте бекон на грилі чи антипригарній сковороді до рум'яності.
Наріжте тісто великими квадратами та в центр кожного викладете тертий сир.
Зріжте жорсткі кінці спаржі і розкладете на кожен квадрат по 3-4 штуки по діагоналі.
Наріжте бекон і посипте зверху спаржу.
Загорніть протилежні кути квадратів, як на фото, та защипніть.
Змастіть шарики збитим жовтком, посипте кунжутом і запікайте 25 хвилин при 200 градусах.
Грибні соуси: рецепти підійдуть до макаронів, рису, картоплі і не тільки

французька кухня, рецепти на кожен день, випічка, Випічка з листкового тіста, слойки зі спаржею та беконом, слойки
Ліниві голубці з цвітною капустою: коли варто внести новинку в раціон

У цьому рецепті немає рису. Замість нього – подрібнена цвітна капуста. Так страва виходить легшою та ніжнішою.
переглядів: 140
Справжній витвір кулінарного мистецтва: Піца з кабачків

Дуже смачне блюдо з кабачків — обов'язково спробуйте приготувати! Рецепт простий і доступний.
переглядів: 1694
Перехід на зимовий час: чи треба переводити годинники у 2023 році

Перехід на зимовий час традиційно буде проводитися в останню неділю жовтня. Тобто 2023 року це буде 29 число.
переглядів: 1857
Італійське печиво «апельсин»: найпростіший рецепт

Рецепт цього апельсинового печива настільки простий, що з ним впораються навіть діти, а результат здивує своїм багатим смаком та привабливим зовнішнім виглядом.
переглядів: 330
Як відіпрати старі запрані рушники та повернути їм природний колір: геніальний спосіб

Прибрати плями, сірість, поганий запах і жорсткість зі старих рушників простіше, ніж може здатися. Для цього не знадобляться наддорогі засоби, досить згадати перевірений і до геніального простий спосіб, яким користувалися ще наші бабусі.
переглядів: 1420