Ми у Facebook
11.05.2023, 16:52

Слойки зі спаржею та беконом: смачний весняний рецепт

Сьогодні хотілося б поділитися з вами таким незвичайним рецептом домашньої випічки. Якщо ви ще не пробували шарування зі спаржею та беконом, то не відкладайте на потім! Просто повірте, це дуже смачно!
Складові
Листкове тісто – 300 г
Спаржа (тонка) - 20-25 штук
Сир Чеддер – 100 г
Бекон – 3-4 скибочки
Кунжут – 2 ст.
Яєчні жовтки – 1 штука

Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї

Покроковий рецепт приготування

Злегка підсмажте бекон на грилі чи антипригарній сковороді до рум'яності.

Наріжте тісто великими квадратами та в центр кожного викладете тертий сир.

Зріжте жорсткі кінці спаржі і розкладете на кожен квадрат по 3-4 штуки по діагоналі.

Наріжте бекон і посипте зверху спаржу.

Загорніть протилежні кути квадратів, як на фото, та защипніть.

Змастіть шарики збитим жовтком, посипте кунжутом і запікайте 25 хвилин при 200 градусах.

Грибні соуси: рецепти підійдуть до макаронів, рису, картоплі і не тільки





На правах реклами