Пиріг з ревенем і полуницею: рецепт класичної сезонної випічки
Ідеальний камамбер на грилі - як його смажити і з чим подавати?
Інгредієнти:
• 5 жовтків і 5 білків,
• ¾ склянки цукру,
• 250 г розтопленого вершкового масла (маргарину),
• 250-270 г пшеничного борошна,
• 80 г картопляного борошна,
• пакет (16 г) ванільного цукру,
• 2 ложки розпушувача,
• 250 г полуниці,
• 250 г ревеню,
• 3 столові ложки цукрової пудри.
Варення з бузку: готуємо ароматне, смачне та дуже корисне варення
Спосіб приготування:
1. Полуницю та ревінь помити й обсушити. Видалити плодоніжки з полуниці, потім розрізати частину навпіл, а частину – на четвертинки. Наріжте ревінь невеликими шматочками (приблизно 2 см). Розігрійте духовку до 180 градусів, розігрійте і зменшіть.
2. Відокремте білки від жовтків, потім збийте їх до міцної піни. Коли вони будуть готові, поступово додайте цукор разом з ванільним цукром і продовжуйте перемішувати.
3. Через деякий час почніть поступово додавати жовтки, весь час помішуючи.
4. Просіяти пшеничне борошно, картопляне борошно і розпушувач в окрему миску.
5. У яєчну суміш влити розтоплене вершкове масло (воно не повинно бути дуже теплим) і акуратно перемішати. Тісто не повинно сильно падати. Потім поступово додайте борошно, постійно злегка перемішуючи силіконовою лопаткою.
6. Готову масу перекладіть у форму, вистелену папером і змащену невеликою кількістю жиру. Зверху викласти полуницю та ревінь. Присипте фрукти невеликою кількістю борошна і поставте в духовку. Випікайте приблизно годину, поки зубочистка не вийде сухою.
7. Перед подачею посипте пиріг з ревенем і полуницею просіяної цукровою пудрою.
Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї

полуниця, ревінь, сезонні ягоди, кулінарія, Пиріг з ревенем і полуницею, випічка, рецепт
Другий день Трійці: що не можна робити в День Святого Духа

5 червня 2023 року, на наступний день після свята Святої Трійці (П'ятидесятниці), Православна Церква відзначає День Святого Духа.
переглядів: 1422
Коли садити капусту у відкритий ґрунт – сприятливі дні у червні 2023 року

Терміни висадження капусти залежать від погоди та кліматичних умов. Зазвичай цей процес розпочинається з середини квітня і триває до червня. Висаджувати її потрібно тоді, коли на ній буде не менше чотирьох листків.
переглядів: 285
Як прибрати запах старості в квартирі: лайфхаки господиням

Запах старості в будинках є поширеною проблемою. Звичайне прибирання не завжди допомагає усунути запах старості. Адже причини можуть бути різні: старі меблі чи давня підлога, прорив водопостачання, грибкові ураження, погано просушені речі в шафах тощо.
переглядів: 318
Равіолі - М’ясні квадратики «Ситний привіт»: найкращий домашній рецепт

Равіолі – різновид італійської пасти, один із найбільш популярних рецептів італійської кухні. Готуються у формі квадратів із тіста з різною начинкою. Як приготувати равіолі із м'ясом? Ми підготували для вас простий рецепт, який вийде в кожної господині.
переглядів: 262
Три найважливіші молитви на Трійцю, які варто прочитати кожному

У неділю, 4 червня 2023 року, православні відзначають свято Святої Трійці. У цей день варто помолитися, щоб вберегти себе від злих сил, а також щиро покаятися та подякувати Богу за своє життя.
переглядів: 450