Пиріг з ревенем і полуницею: рецепт класичної сезонної випічки
Ідеальний камамбер на грилі - як його смажити і з чим подавати?
Інгредієнти:
• 5 жовтків і 5 білків,
• ¾ склянки цукру,
• 250 г розтопленого вершкового масла (маргарину),
• 250-270 г пшеничного борошна,
• 80 г картопляного борошна,
• пакет (16 г) ванільного цукру,
• 2 ложки розпушувача,
• 250 г полуниці,
• 250 г ревеню,
• 3 столові ложки цукрової пудри.
Варення з бузку: готуємо ароматне, смачне та дуже корисне варення
Спосіб приготування:
1. Полуницю та ревінь помити й обсушити. Видалити плодоніжки з полуниці, потім розрізати частину навпіл, а частину – на четвертинки. Наріжте ревінь невеликими шматочками (приблизно 2 см). Розігрійте духовку до 180 градусів, розігрійте і зменшіть.
2. Відокремте білки від жовтків, потім збийте їх до міцної піни. Коли вони будуть готові, поступово додайте цукор разом з ванільним цукром і продовжуйте перемішувати.
3. Через деякий час почніть поступово додавати жовтки, весь час помішуючи.
4. Просіяти пшеничне борошно, картопляне борошно і розпушувач в окрему миску.
5. У яєчну суміш влити розтоплене вершкове масло (воно не повинно бути дуже теплим) і акуратно перемішати. Тісто не повинно сильно падати. Потім поступово додайте борошно, постійно злегка перемішуючи силіконовою лопаткою.
6. Готову масу перекладіть у форму, вистелену папером і змащену невеликою кількістю жиру. Зверху викласти полуницю та ревінь. Присипте фрукти невеликою кількістю борошна і поставте в духовку. Випікайте приблизно годину, поки зубочистка не вийде сухою.
7. Перед подачею посипте пиріг з ревенем і полуницею просіяної цукровою пудрою.
Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї
полуниця, ревінь, сезонні ягоди, кулінарія, Пиріг з ревенем і полуницею, випічка, рецепт
Рівнеоблводоканал: Якість питної води залишається на високому рівні
Рівнеоблводоканал повідомляє, що якість питної води централізованої системи водопостачання перебуває під суворим контролем на всіх етапах водопідготовки та на виході з очисних споруд
переглядів: 249
Астропрогноз на місяць: чого чекати від листопада?
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на листопад.
переглядів: 399
Соковите куряче філе запечене з яблуками: рецепт ідеальної вечері
Ароматне яблуко, соковите куряче філе під апетитним соусом з помідорів і часнику – ідеальне поєднання для вечері.
переглядів: 390
Як врятувати речі, які пофарбувалися при пранні: корисні лайфхаки
Зазвичай із речами, які полиняли ми відразу прощаємося. Але насправді є декілька дієвих способів, як ці речі врятувати.
переглядів: 1881
Коли потрібно перевзувати авто на зимову гуму: поради для водіїв
Зимовий сезон наближається, і багато водіїв замислюються про зміну гуми на своїх авто. Вибір правильного часу для заміни літніх шин на зимові не тільки забезпечує безпеку на дорозі, а й покращує керованість автомобілем у складних погодних умовах.
переглядів: 422