Ми у Facebook
26.05.2023, 15:36

У Рівному на Басовому куті готуються до пляжного сезону

На календарі вже майже літо і чимало бажаючих відпочити та позасмагати рівнян відкривають сезон на березі Басівкутського водосховища.
Хоча офіційного дозволу на купання у водоймах Рівного на даний час не має, комунальники Рівного розпочали роботи по благоустрою та облагородження території місцевого пляжу.

На Рівненщині обладнали спеціальні місця для безпечного відпочинку

Задля комфорту відпочиваючих завозять "свіжий" пісок, встановлюють навіси-"грибочки", прибирається та вивозиться сміття. Комунальники обкошуть траву на прилеглих клумбах, перевіряються фонтачики з питною водою.

Дно водосховища обстежили та почистили водолази.

На "Оствиці" організовують Школу прадавніх ремесл для дітей-переселенців

Як розповів начальник міського департаменту інфраструктури і благоустрою Руслан Гудима, " такі роботи проводяться щороку перед відкриттям купального сезону. Тобто, робиться все для комфортного відпочинку мешканців та гостей міста".

Найближчим часом фахівці обласного центру контролю та профілактики хвороб візьмуть проби води на аналіз, за результатами якого стане відомо, яка ситуація у водоймі і чи дозволять рівнянам купатися.

Мешканців та гостей Ос­трозь­кої те­ри­то­рі­аль­ноїх гро­мади на Рівненщині просять просять не наближатися до Хмельницької АЕС





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ