Ми у Facebook
02.06.2023, 13:40

Наполеон без випічки лише за 15 хвилин!

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Лаваш - 300 г (3 листи)
Молоко – 1 л
Яйця – 4 шт.
Крохмаль кукурудзяний - 70 г
Цукор - 200 г (1 склянка з гіркою)
Ванільний цукор – 2 ч.л.
Вершки 33% - 200 г (1 склянка)

Приготування:

1. Робимо крем: цукор насипаємо в каструлю, додаємо крохмаль, ванільний цукор і ретельно все перемішуємо віночком. Тепер додаємо яйця та перешиваємо до однорідності. Поступово вливаємо молоко та перемішуємо. Ставимо каструлю на середній вогонь і варимо, поки крем не загусне, постійно помішуючи. Після закипання даємо крему покипіти ще півхвилини, знімаємо з вогню і переливаємо в глибоку миску.
2. Займемося коржами. Кожен лист лаваша розрізаємо навпіл. Розкладаємо листи на решітці і відправляємо в духовку (розігріту до 180 ° C) на 5-7 хвилин, щоб вони підсушилися. Потім дістаємо їх із духовки і залишаємо остигати.
3. Крем вже охолонув. Залишилося додати до нього збиті (в міцну піну) вершки і ретельно перемішати.
4. Збираємо торт. Корж з лаваша змащуємо кремом, накриваємо наступним коржем, змащуємо кремом – так доки не зберемо весь торт. Щоб торт краще і швидше просочився, притискаємо його обробною дошкою та прибираємо на 2-3 години у холодильник.
5. Для обсипання торта розминаємо пару листів підсушеного лаваша в дрібну крихту. Дістаємо торт із холодильника, змащуємо поверхню та боки залишками заварного крему та обсипаємо торт крихтою з лаваша. Відправляємо готовий торт у холодильник на кілька годин, а краще на ніч.

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ