Ми у Facebook
13.06.2023, 17:17

Кабачки з курячою грудкою, сиром та помідорами у духовці: смачна ідея на вечерю

Кабачки з курячою грудкою в духовці з сиром та помідорами виходять дуже смачними та ароматними, ніжними та соковитими. Продукти для цієї апетитної страви використовуються доступні та бюджетні, а подавати її можна навіть на святковий стіл, адже виглядає вона яскраво та красиво.
Для приготування кабачків з курячою грудкою, сиром та помідорами у духовці нам потрібні:

Кабачки 2 шт.
Помідори 2 шт.
Картопля 4 шт.
Куряче філе 400 гр
Цибуля 1 шт.
Твердий сир 80 гр
Рослинна олія 2 стол.л
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Зелень за смаком

Варення з троянд: рецепт смачної та ароматної заготовки на зиму

Приготування:
Курячі грудки добре промийте, обсушіть і наріжте на тонкі слайси. Відбийте м'ясо молоточком, потім посоліть і поперчіть.

Викладіть курку на дно форми для запікання, злегка змащену олією.

Цибулю очистіть від лушпиння, промийте і нарубайте ножем на середні шматочки.

Подрібнену цибулю розподіліть поверх курячої грудки.

Домашнє морозиво: швидкий і дешевий рецепт приготування смачного морозива на воді

Картоплю добре вимийте і очистіть, наріжте тонкими кільцями, викладіть в миску, додайте олію, сіль і перець, потім перемішайте. Якщо ви вибрали картоплю щільних сортів, її можна попередньо бланшувати, а вже потім змішати з олією та спеціями.

Підготовлену картоплю розмістіть поверх цибулі.

Помідори та кабачки вимийте, потім наріжте півкільцями. Які кабачки підійдуть найкраще? Вибирайте молоді плоди з ніжною шкіркою. Помийте їх та очистіть від шкірки. Дуже тоненьку шкірку зрізати не обов'язково. Якщо використовуєте зріліші кабачки, зріжте грубу шкірку і виріжте серединку з насінням.

Викладіть кабачки з помідорами у форму почергово і поставте запікати в духовку розігріту до 180 градусів на 40-60 хвилин.

Пиріг з ревенем і полуницею: рецепт класичної сезонної випічки

Сир натріть на тертці, а вимитий зелень дрібно наріжте і перемішайте разом із сиром. За 5 хвилин до готовності посипте отриманою сумішшю кабачки із помідорами.



Готову страву подавайте на стіл у гарячому вигляді, розклавши по тарілках. Смачного!





На правах реклами