Ми у Facebook
09.06.2023, 17:00

Варення з троянд: рецепт смачної та ароматної заготовки на зиму

Ніжне варення з троянди готувати не складно. Приготоване за нашим рецептом, варення має гармонійний смак, насичений колір і приємний аромат. Таке варення чудово доповнить сніданок, підійде для чаювання з друзями. До речі, варення з троянди вважається корисним і має цілющі властивості
Інгредієнти:

130 - 150 г пелюсток троянд
750 г білого цукру
500 г води
сік 1 лимона

Домашнє морозиво: швидкий і дешевий рецепт приготування смачного морозива на воді

Приготування:

Пелюстки троянд  потрібно позбавити білих кінчиків.
Пластівці, злегка зім’яті в руках, викласти шарами в скляну миску, пересипаючи кожен 2 столовими ложками цукру.
Щільно закрити і залишити на ніч.
Наступного дня в каструлі з товстим дном доведіть решту цукру та воду до кипіння на середньому вогні, помішуйте, поки цукор повністю не розчиниться, довівши все до кипіння.

Пиріг з ревенем і полуницею: рецепт класичної сезонної випічки

Додайте лимонний сік і варіть на сильному вогні 5 хвилин, не помішуючи.
Зніміть каструлю і остудіть сироп. Коли воно стане теплим, покладіть в нього пелюстки разом з рідиною і знову повільно кип’ятіть.
Варіть 15-20 хвилин до досягнення потрібної густоти.
Гаряче варення розлити по стерилізованим банкам, закрити сухими кришками і перевернути догори дном.
Коли вони охолонуть, накрийте кришкою.

Як заморозити полуницю: перевірений спосіб, щоб "ягідка до ягідки"





На правах реклами