Полунична панакота: яскравий та ароматний десерт із доступних продуктів
Розчинити в окропі желатин.
Перемішати, залишити на п'ять хвилин для набухання.
Всипати в каструлю з товстим дном звичайний і ванільний цукор, влити вершки та молоко. Прогріти суміш протягом двох хвилин. До кипіння не доводити.
Зняти з плити ємність, влити желатин.
Компоненти перемішати, охолодити.
Очистити від хвостиків і стеблинок свіжу полуницю, перетворити на пюре будь-яким доступним способом.
Розлити масу у креманки.
Зверху – вершкова суміш.
Шари перемішати вилкою.
Креманки поставити у холод до повного застигання.
Яке церковне свято відзначають сьогодні
Сьогодні, 6 листопада, в Україні за новим церковним календарем відзначають день пам’яті святого Павла, архієпископа Царгородського, видатного діяча ранньої християнської церкви IV століття. Павло народився в Селевкії, на території сучасної Туреччини, і змалечку був відомий своєю побожністю.
переглядів: 25
Розклад занять "Школи відповідального батьківства" на листопад у перинатальному центрі
У листопаді Обласний перинатальний центр відкриває двері для майбутніх батьків, запрошуючи їх на заняття в "Школі відповідального батьківства".
переглядів: 220
Свята, іменини та прикмети 5 листопада
5 листопада 2024 року — вівторок. 986-й день війни в Україні.
переглядів: 298
Шок в шоці: у Луцькому соборі зявились фрески з бізнесменами
У Кафедральному соборі святої Трійці, що знаходиться у Луцьку, створили зображення волинських бізнесменів.
переглядів: 483
День залізничника в Україні: щирі вітання та теплі побажання
залізниця — це не тільки про прибуття та відправлення, це про людей і любов, яка захована в дрібницях подорожі.
переглядів: 482