Ми у Facebook
16.06.2023, 13:48

Полунична панакота: яскравий та ароматний десерт із доступних продуктів

Всього 30 хвилин приготування і можна насолоджуватися неймовірним десертом з присмаком вершків. А полуниця додає свіжої нотки
Приготування:

Розчинити в окропі желатин.

Перемішати, залишити на п'ять хвилин для набухання.

Всипати в каструлю з товстим дном звичайний і ванільний цукор, влити вершки та молоко. Прогріти суміш протягом двох хвилин. До кипіння не доводити.

Зняти з плити ємність, влити желатин.

Компоненти перемішати, охолодити.

Очистити від хвостиків і стеблинок свіжу полуницю, перетворити на пюре будь-яким доступним способом.

Розлити масу у креманки.

Зверху – вершкова суміш.

Шари перемішати вилкою.

Креманки поставити у холод до повного застигання.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

29.01, 20:41 Церковний календар на лютий 2025 року: перелік свят за новим та старим календарем

29.01, 20:04 Орден "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) передано родині Максима Чудіновича з Рівного

29.01, 19:40 Українцям надходять шахрайські листи від імені податкової

29.01, 19:19 Перші в Україні діти народилися завдяки програмі з лікування безпліддя за кошти держави

29.01, 18:56 Вагітна та 62-річна жінка у лікарні: у поліції повідомили деталі масштабної автотрощі біля Олександрії

29.01, 18:33 На Рівненщині викрили схему незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон

29.01, 18:10 Євробачення-2025: відомі імена ведучих українського нацвідбору

29.01, 17:37 На Івано-Франківщині чоловік планував вбивство дружини через ревнощі

29.01, 17:07 Погода сприяє: у Рівному комунальники активно проводять ямковий ремонт

29.01, 16:42 У Сарнах водій перевозив "каміння", схоже на бурштин, без документів