Ми у Facebook
22.06.2023, 17:31

Піца з фруктами: рецепт приготування солодкої піци

Хто сказав, що піца не може бути солодкою. Ця піца готується дуже швидко. Його люблять і дорослі, і діти. Солодкий фруктовий перекус на будь-який час дня!
Якщо на вулиці так тепло, то навіть на вечерю солодка піца – це швидко і дуже смачно. Знизу трохи солодкуватий, з «соусом» з сиру маскарпоне, а зверху кладемо будь-які м’які фрукти, які є у вас вдома (це можуть бути сливи, мандарини, банани, персики, малина, полуниця тощо), а перед подачею можна полити кленовим сиропом... справжня насолода.

Хрусткі млинці з вершковим сиром: ідея швидкого літнього сніданку

Інгредієнти для 4 маленьких піц (кожна близько 16 см в діаметрі):
250 г пшеничного борошна
1/4 чайної ложки солі
2 столові ложки дрібного цукру для завипікання
3/4 чайної ложки сухих дріжджів (3 г) або 7 г свіжих дріжджів
2 столові ложки оливкової олії
150 мл води, трохи теплої

Для начинки:
150 г сиру маскарпоне
2 столові ложки цукрової пудри
1 чайна ложка ванільного екстракту
будь-які м’які фрукти, нарізані часточками (наприклад, сливи, мандарини, банани, абрикоси, персики, нектарини, малина, смородина, інжир, полуниця)
кленовий сироп, для поливання (за бажанням, можна використати інший соус)

Полунична панакота: яскравий та ароматний десерт із доступних продуктів

Приготування:
Змішайте в ємності борошно, сіль, цукор і сухі дріжджі (попередньо зробіть закваску зі свіжих дріжджів). Повільно додавайте олію і теплу воду, замішуючи тісто. Вимішуйте близько 5 хвилин, поки тісто не стане гладким і еластичним. Залиште накритим у теплому місці, поки воно не збільшиться вдвічі (приблизно 45 хвилин – до 1 години).

Через цей час вийняти тісто, швидко вимісити, розділити на 4 частини. Кожен з них розкачати (я розкладаю пальцями на деку) на дно діаметром 16 см, можна злегка присипати борошном. Залиште тісто підрости приблизно на 15-30 хвилин.

Змішайте маскарпоне з пудрою і ванільним екстрактом. Рівномірно розподіліть по кожній піці, зверху покладіть фрукти. Випікати приблизно 13-15 хвилин при 200C. Подавати гарячим, поливши кленовим сиропом.

Домашнє морозиво: швидкий і дешевий рецепт приготування смачного морозива на воді





На правах реклами