Галета Капрезе: покроковий рецепт від рівнянки
Інгредієнти:
300 г муки
130 г вершкового масла
80 мл холодного молока
1 яйце
5 помідор
30 г сухого базиліку
300 г моцарела, сіль, оливкова олія
Як приготувати:
Змішуємо вершкове масло з борошном і чайною ложкою солі. Змішуємо руками до тих пір, поки суміш не перетвориться у в крихту. У тісто додаємо 80 мл холодного молока й одне яйце. Вимішуємо тісто й відправляємо його в холодильник на 30-50 хвилин або 1 годину. Нарізуємо помідори та моцарелу слайсами завтовшки 0,5 см. Розкачуємо тісто діаметром 30 см на поверхні присипаній борошном. По колу викладаємо помідори й сир (моцарелу), солемо та посипаємо сухим базиліком й потрібно збризнути оливковою олією. Завертаємо наше тісто, робимо борти приблизно 2 см та переносимо на деко, застелене пергаментом. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 20 хв при 180.
Приємного апетиту!
28 травня: який сьогодні день та кого вітати з іменинами
Дізнайтеся, що святкує сьогодні увесь світ!
переглядів: 75
Як відбілити білі кросівки: актуальні поради на будь-які часи
Завдяки цим простим порадам ви зможете відбілити свої білі кросівки та зберегти їх вигляд як новим на будь-який час. Пам'ятайте, регулярний догляд за кросівками допоможе їм тривати довше і виглядати краще.
переглядів: 86
Як зареєструватися на НМТ під час додаткової сесії
Кілька днів поспіль, з 10 до 15 травня, стартує додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту.
переглядів: 231
Як посадити кавуни, аби вони вродили велетенськими
Прості й доступні правила перед посадкою допоможуть отримати щедрий врожай кавунів.
переглядів: 263
Як ідеально зварити яйця
Дуже важливо правильно варити яйця. Чимало хто звично витягає їх з холодильника, класти у каструлю, заливати холодною водою й ставити на вогонь. Однак цей метод залишає більшу частину білка на шкаралупі.
переглядів: 250