Ми у Facebook
19.07.2023, 19:25

Вишневий соус до м'яса - готуємо

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Вишня – 1 кг
Цукор – 100 г
Перець чилі – 15 г
Каррі – 10 г
Часник – 20 г
Сіль – 5 г
Коріандр – 10 г насіння
Перець чорний – 0,25 ч.л. за смаком

Приготування:

1. Вишню перебираємо, промиваємо та залишаємо на 15-20 хвилин, щоб вода скла.
2. Часник очищаємо, подрібнюємо. Перець чилі промиваємо, видаляємо насіння, нарізаємо кубиками. Насіння коріандру товчемо у ступці до дрібних шматочків.
3. Тепер із вишні прибираємо кісточки. Подрібнюємо ягоди блендером до однорідності. Додаємо цукор, сіль, гіркий перець та подрібнений часник. Все перемішуємо.
4. Ставимо на помірний вогонь. Додаємо подрібнений коріандр, мелений чорний перець, каррі та перемішуємо. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Потім на маленькому вогні варимо 15 хвилини, помішуючи.
5. Соус пробиваємо блендером і протираємо через дрібне сито. Знову ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Варимо 3-5 хвилин на невеликому вогні.
6. Соус розливаємо по стерильним сухим банкам, щільно закриваємо їх і перевертаємо догори дном. Залишаємо так до повного остигання.





На правах реклами