Ми у Facebook
28.07.2023, 08:10

Ягідна шарлотка: літній рецепт, що перевершить очікування

Неймовірно смачний та незвичайний рецепт шарлотки! Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Вершкове масло - 100 г
Молоко – 120 мл
Сметана – 200 г
Яйця – 2 шт.
Цедра одного маленького лимона
Ваніль – 1 ч. ложка
Борошно - 280 г
Розпушувач – 1 ч. ложка
Цукор - 100 г
Білий шоколад - 200 г
Будь-які ягоди – 150–200 г

Приготування:
1. Ставимо духовку розігріватись до 180°С.
2. Розтоплюємо вершкове масло, трохи остуджуємо і змішуємо з молоком, сметаною, яйцями, лимонною цедрою та ваніліном.
3. В іншій мисці перемішуємо борошно, що просіює, з розпушувачем. Додаємо цукор та ще раз перемішуємо. Поєднуємо всі продукти, перемішуємо. Головне, не захоплюватися: немає грудок – тісто готове!
4. Шоколад рубаємо на дрібні шматочки і вводимо в тісто. Додаю ягоди. Дуже акуратно перемішуємо знизу нагору.
5. У форму вистилаємо пергамент та заливаємо тісто. Випікаємо 45-50 хвилин.

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ