Ми у Facebook
01.09.2023, 19:50

Небайдужий чоловік з Рівненщини повернув додому трирічного хлопчика

У Рокитному завдяки чоловікові вдалося оперативно повернути додому трьохрічного хлопчика.
Сьогодні, 1 вересня, близько 15:45 години, 35-річна мешканка Рокитного зателефонувала на спецлінію "102", повідомивши, що її трирічний син пропав близько години тому. Вона намагалася самостійно відшукати його, але коли це не вдалося, звернулася в поліцію.

Місцеві поліцейські з ВП № 2 (смт Рокитне) Сарненського РВП негайно розпочали пошуки. Вони обшукали місцевість і опитали людей, щоб знайти дитину.

Виявилося, що, коли мати займалася домашніми справами, хлопчик вирішив пограти і вибіг із будинку босоніж, в маєчці та трусиках, вдавшись у невідомому напрямку.

Маленький мандрівник подолав понад чотири кілометри від свого дому, і на його щастя, його помітив місцевий мешканець. Зрозумівши, що поруч немає дорослих, цей чоловік зателефонував своїм знайомим в Рокитне та дізнався, що шукають дитину.

Щасливий кінець настане, і хлопчик повернувся до матері на скутері, відчуття від поїздки були неймовірні. Радісна мати і незважаючи на цю легку пригоду, усе закінчилося добре. Сім'я також отримала профілактичну бесіду від поліцейських.

Жінка щиро подякувала всім, хто допоміг у пошуках її сина.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини