Ми у Facebook
07.09.2023, 15:38

Рівнянин переміг у Чемпіонаті Європи

Волощук Микола став переможцем Чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO, який відбувався в Туреччині (м.Істамбул).

На змаганнях представлені були понад 40 країн Європи та до 2000 учасників. Збірна Україна в командному заліку здобула шосте місце, здобувши 17 перших місць, 11 других місць та 31 третє місце.



Микола має псевдонім - Ironside, залізна сторона, адже з 2015-ого року вдало показував себе на різних видах змагань. З 2015 по 2017 рік спортсмен займався таеквондо ІТФ під керівництвом Нечипорука Івана. Потім перейшов займатися ММА під керівництвом Головайчука Тараса. Він виступав на змаганнях з ММА, бойового самбо, козацького двобою та паралельно почав виступати в кікбоксингу WAKO з 2019 року у самого жорсткому розділі К-1. На багатьох змаганнях Микола отримував успіх та перемоги.

Рівне-Харків: як бокс об’єднує Україну

- У 2022 році в грудні Микола виграв Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO cеред молоді. Наприкінці березня 2023 року виграв Чемпіонат України з козацького двобою серед дорослих, виграв Чемпіонат Європи з козацького двобою серед дорослих. А на початку червня 2023 року виграв Чемпіонат України серед студентів з кікбоксингу WAKO та ще Чемпіонат України з бойового самбо серед молоді, - говорить тренер Іван Нечипорук.



Підготовку до Чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO Микола проходив під керівництвом Нечипорука Івана в Спортивному Просторі Сила та паралельно під керівництвом Гуцалюка Ігоря в клубі СК " Гуцалюк Тім".

- Для нас велика честь, що у нашому Спортивному просторі Сила готуються чемпіони змагань такого рівня, - говорить засновник Спортивного простору Сила Олексій Яницький. - А також ми постійно готові фінансово допомогти переспективним спортсменам, які представляють наше місто, область та нашу країну на змаганнях світового рівня.



Це приклад усім, як розвивати спорт, - міністр молоді та спорту у Рівному

Нагадаємо, що Спортивний простір Сила не вперше підтримує спортсменів на різних видах змагань. Адже тут переконані, що навіть у час війни варто далі тримати спортивний фронт та показувати незламний дух нашого народу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ