Сінабони для тих, хто не товаришує з тістом
- Готове листкове тісто 500 гр.
- Масло вершкове 50 гр.
- Цукор 30 гр.
- Кориця 20 гр.
- Яйце
Тісто розморожуємо (див. інструкцію на упаковці)
Пласт тіста змащуванням м'яким вершковим маслом та посипаємо сумішшю з кориці та цукру. Ділимо на рівні частини, викладаємо на пергамент і змащуємо яйцем.
Далі в духовку:
- 200 градусів
- 30 хвилин
Готуємо заливку:
- Згущене молоко-150гр.
- Яйце-1 шт.
- Сметана-2 ст.л
Змішуємо яйце і згущене молоко, відправляємо в мікрохвильову піч на 2 хвилини.
Додати в крем, що заварився, сметану, перемішати до однорідності.
Змастити гарячі булочки.

Змінилися правила оплати лікарняних: що потрібно знати працівникам

З 4 квітня 2025 року набули чинності зміни, ухвалені Законом України від 18 грудня 2024 року № 4158-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо загальнообов’язкового державного соціального страхування».
переглядів: 787
Не лише шоумен, але й воїн: на війні загинув Максим Неліпа

З початку повномасштабного вторгнення він добровільно вступив до лав ЗСУ у березні 2022 року. Обіймав посаду командира розвідувального взводу у структурі командування Сухопутних військ ЗСУ.
переглядів: 190
Вишиванка єднає: як долучитися до флешмобу української ідентичності

Сьогодні, 15 травня, українці по всьому світу відзначатимуть День вишиванки – свято нашої культурної ідентичності, спадку та сили національного символу.
переглядів: 202
Як приготувати сніданок з трьох інгредієнтів: швидкий рецепт від досвідчених господинь

Сніданок — це важлива частина нашого дня, яка задає тон на весь наступний час. Іноді хочеться чогось смачного, але при цьому простого і швидкого у приготуванні. Якщо у вас є лише три інгредієнти під рукою, не біда! Ось рецепт оладок з банану та яйця, який стане чудовим варіантом для сніданку.
переглядів: 212
Чи можна заморожувати сир і як правильно це робити: поради для збереження смаку й свіжості

Якщо у вас вдома накопичилось більше сиру, ніж ви встигаєте спожити, варто замислитися над способами його зберігання.
переглядів: 922