Ми у Facebook
09.09.2023, 14:58

Сінабони для тих, хто не товаришує з тістом

Найкраще підійдуть до чаю!
Інгредієнти:

- Готове листкове тісто 500 гр.
- Масло вершкове 50 гр.
- Цукор 30 гр.
- Кориця 20 гр.
- Яйце

Тісто розморожуємо (див. інструкцію на упаковці)
Пласт тіста змащуванням м'яким вершковим маслом та посипаємо сумішшю з кориці та цукру. Ділимо на рівні частини, викладаємо на пергамент і змащуємо яйцем.
Далі в духовку:
- 200 градусів
- 30 хвилин

Готуємо заливку:

- Згущене молоко-150гр.
- Яйце-1 шт.
- Сметана-2 ст.л

Змішуємо яйце і згущене молоко, відправляємо в мікрохвильову піч на 2 хвилини.

Додати в крем, що заварився, сметану, перемішати до однорідності.

Змастити гарячі булочки.





На правах реклами