Ми у Facebook
24.09.2023, 16:15

Легка та повітряна шарлотка з яблуками

Шарлотка з яблуками – рецепт яблучного пирога з бісквітного тіста, дуже популярний.
Про назву шарлотки існує романтична історія про безнадійно закоханого кухаря, який придумав, як готувати шарлотку з яблуками, і присвятив цей рецепт пишній дівчині Шарлотті. З того часу про пишну шарлотку мріють усі.
Інгредієнти:

- яйце куряче – 3 шт.
- сахар — 4 ст.л.
- розпушувач тіста – 5 гр.
- борошно пшеничне / борошно – 200 гр.
- молоко — 100 мл.
- олія оливкова – 10 капл.

1. Вбиваємо яйця. 2. Далі додаємо цукор, 5 г розпушувача та перемішуємо. 3. Цукор повинен повністю розчинитись. 4. Потім вливаємо молоко, всипаємо борошно і перемішуємо до знищення всіх грудочок. 5. Яблука нарізаємо кубиками. 6. Додаємо їх у тісто і розподіляємо по ньому рівномірно. 7. У форму викладаємо пергаментний папір. 8. Змащуємо її будь-яким маслом. І викладаємо тісто. 9. Ставимо випікатись у розігріту духовку при 180 градусах на 30 хвилин.





На правах реклами