Ми у Facebook
30.09.2023, 08:11

Медовик, від якого ви будете в захваті: як приготувати смачний торт

Як приготувати смачний Медовик варто знати кожній господині.
•4 яйця
•180 гр. цукру
•дрібка солі
• 200 грн. вершкового масла (кімн.темп.)
•3-4 ст./л. меду
•1,5 чайна ложка соди
• борошно близько 700 гр.

У мисці з'єднати яйця злегка збити з цукром, додати мед, вершкове масло або як я все відразу з'єднати і поставити на водяну баню.
Постійно помішуючи. Як тільки цукор розчиниться, додаємо соду. Відправити борошно, замісити тісто. Розділити на 6 частин і випікати кожен корж 5-7 хвилин.

Заварний крем:
• Жовтки-5шт.
• Цукор-180 гр.
• Кукурудзяний крохмаль-2 ст./л. (гіркою)
•Молоко-1л.
•Сливочн.масло-400 гр.
• Ванілін

Приготування:
• У кострулі додаємо жовтки від яєць, цукор, крохмаль та 50мл молока вливаємо із загальної маси.
Перемішаємо добре до однорідності і не перестаючи перемішувати, вливаємо повністю все молоко! Оправляємо на плиту (швидкість середня)
• Перемішувати обов'язково постійно, не перестаючи. Потім накриваємо харчовою плівкою в
контакт.І прибираємо вбік повністю охолонути. (При кімнатній температурі)
•Далі Збити масло кімнатний темп. з ваніліном 2хв. і по ложці додавати заварну суміш, ще збити хвилин 5, і починати збирати торт. Посипала я крихтою (подрібнила в блендері залишки від коржів)





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ