Ми у Facebook
01.10.2023, 08:11

Неймовірно смачний шоколадний торт: готуємо

Не торт, а вибух смаку!! Робила на день народження чоловіка... Вже тиждень минув, а тортик досі згадуємо... Такий він був гармонійний, ніжний...

Інгредієнти:



Корж:
4 яйця;
200 гр цукру;
200 гр борошна;
Какао -3 столові ложки;
Вершки 10% - 200 мл (щоб просочити корж);

Крем:
200 гр кокосової стружки (якщо стружка дрібна, то можна трохи більше);
150 гр цукру;
250 мл молока;
150 гр вершкового масла.

Збийте яйця із цукром. Час збивання – 15. Яєчно-цукрова маса має стати білою. Борошно змішайте із порошком какао. Суміш, що вийшла, додавайте маленькими порціями до яєчної маси. І обережно перемішати лопаткою.
Форму змастити олією, випікати корж при темпі 180 гр до готовності. Поки корж остигає, приготуйте крем. У невеликій каструлі змішайте молоко з олією та цукром. Поставте на вогонь і розтопіть олію. Туди ж всипте кокосову стружку і перемішайте все. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хвилин|мінути| на повільному вогні. Не забувайте періодично помішувати майбутню начинку.
Корж розділити на 2 частини, просочити вершками (не обов'язково). Викласти крем. Зібрати торт, зверху можна шоколадну глазур вилити або посипати шоколадною стружкою. Якщо коржі просочити, то торт дуже мокрий, соковитий і тане в роті.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини