Ми у Facebook
01.10.2023, 21:40

Найкращий рецепт з кабачків «Тещин язик» з морквою

Дуже смачно!
Інгредієнти:
Кабачки – 2 кг
Помідори – 1,5 кг
Перець солодкий – 320 г
Морква – 500 г
Часник – 100 г
Перець гострий свіжий – 20 г
Олія рослинна рафінована – 150 г
Оцет 9% - 100-120 мл
Цукор – 200 г
Сіль – 35 г

Приготування:
1. Моркву чистимо і натираємо на великій тертці. Обсмажуємо її в олії 5-7 хвилин, помішуючи.
2. Кабачки очищаємо, видаляємо зайве насіння і нарізаємо довгими брусочками.
3. Помідори нарізаємо на невеликі шматочки. Солодкий перець очищаємо від насіння та довільно нарізаємо. Пропускаємо помідори та перець через м'ясорубку, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
4. Додаємо в томатну масу моркву, цукор та сіль. Перемішуємо. Потім викладаємо в каструлю кабачки та перемішуємо. Гасимо все 15-20 хвилин.
5. Часник та гострий перець очищаємо, пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо в каструлю, перемішуємо і гасимо 5 хвилин. Після цього вливаємо оцет. Готуємо ще 1 хвилину та вимикаємо.
6. У простерилізовані банки вкладаємо кабачки. Банки закочуємо та укутуємо теплою ковдрою. Залишаємо на 12 годин для гарантії.





На правах реклами