Ми у Facebook
02.10.2023, 17:42

Рівненщина активно долучається до акції «Каштани для ЗСУ»

Громади Рівненщини продовжують всіляко допомагати ЗСУ. Традиційно небайдужі громадяни долучаються до різноманітних акцій, зборів, ярмарок, лотерей, заходів, аби фінансово підтримати наших Захисників.
Однією з акцій є ініціатива "Каштани для ЗСУ", яка набирає обертів. Щоразу більше людей збирають каштани, щоб зробити свій внесок у допомогу ЗСУ.

У Гощанській селищній раді волонтери закликають мешканців приєднатися до збору каштанів та вказали місця для їх передачі - старостинські округи та селищна рада. Зібрані каштани перетворюються на ліки, продаваються за 6 гривень за кілограм, а отримані кошти направляються на придбання автомобіля для 117-ї ОМБр ЗСУ, де служить один з громадян Гощі.

Таку ж акцію провели на Дубенщині, де до збору приєдналися студенти і викладачі Мирогощанського аграрного фахового коледжу, працівники дитячого садка "Малятко" та мешканці Дубна. Вони разом зібрали 23 мішки каштанів, що у грошовому еквіваленті становить 3600 гривень, які будуть використані на потреби воїнів.

Також така акція розпочалася у Великоомелянській територіальній громаді. Збирані каштани просять приносити у будинки культури Великої Омеляни, Грушвиці та Вересневого.

У Головинській сільській раді вже зібрали достатньо коштів, щоб придбати автомобіль для ЗСУ. Сільський голова Олександр Бачук подякував мешканцям та підприємцям громади, які внесли свій внесок як донатом, так і фінансово, для підтримки захисників. Також відбувся благодійний ярмарок у селі Звіздівка, щоб зібрати кошти.

У Сарненській громаді Сарненська міська рада провела благодійний футбольний турнір, на якому зібрали 9,3 тисячі гривень. Частина цих коштів була витрачена на придбання обладнання для військовослужбовця, який служить на Авдіївському напрямку.

У Вирівській сільській раді відбувся патріотичний ярмарок у місцевому ліцеї, в якому прийняли участь учні, батьки, вчителі та обслуговуючий персонал закладу. З цього заходу зібрали 28 700 гривень для потреб ЗСУ.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ