Ми у Facebook
11.10.2023, 16:00

Як приготувати соус із помідорів: смачний рецепт

Зберігайте рецепти собі і спробуйте!

Томатно-яблучний соус



Інгредієнти:
Помідори – 2 кг
Яблука - 1 кг
Морква – 0,4 кг
Перець гіркий – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Часник - 1 головка
Цибуля ріпчаста - 0,35 кг
Сіль – 1 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Оцет 9% - 20-50 мл

Приготування:
1. Овочі та яблука моїм та чистим. Подрібнюємо через м'ясорубку. Додаємо цукор та сіль.
2. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та варимо 30 хвилин. Охолоджуємо та пробиваємо блендером.
3. Додаємо оцет (спочатку 20 мл, а потім пробуємо і додаємо ще при необхідності).
Ще раз доводимо до кипіння. І розливаємо соус по стерилізованих банках.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини