Ми у Facebook
11.10.2023, 16:00

Як приготувати соус із помідорів: смачний рецепт

Зберігайте рецепти собі і спробуйте!

Томатно-яблучний соус



Інгредієнти:
Помідори – 2 кг
Яблука - 1 кг
Морква – 0,4 кг
Перець гіркий – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Часник - 1 головка
Цибуля ріпчаста - 0,35 кг
Сіль – 1 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Оцет 9% - 20-50 мл

Приготування:
1. Овочі та яблука моїм та чистим. Подрібнюємо через м'ясорубку. Додаємо цукор та сіль.
2. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та варимо 30 хвилин. Охолоджуємо та пробиваємо блендером.
3. Додаємо оцет (спочатку 20 мл, а потім пробуємо і додаємо ще при необхідності).
Ще раз доводимо до кипіння. І розливаємо соус по стерилізованих банках.

Приємного вам апетиту!





РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

04.07, 20:49 Хто він - госпітальєр з Рівненщини, який повернувся з полону

04.07, 20:33 Рівненщина та Волинь серед найбезпечніших: оприлюднено рейтинг "найтривожніших" областей

04.07, 20:06 Як вивести плями від шовковиці та інших ягід на 100%: ефективні методи для порятунку улюбленого одягу

04.07, 19:50 РФ готується до чергової масованої атаки на Україну

04.07, 19:18 Стартувала реєстрація на "Шаную воїнів, біжу за Героїв України"

04.07, 18:39 У рівненського "Вереса" поповнення: до команди приєднався нападник Денис Ндукве

04.07, 18:01 Насичені вихідні на Оствиці: 5 та 6 липня парк історичної реконструкції запрошує на унікальні події та розваги

04.07, 17:32 Рівненська ОДА розпочала відбір 81 кандидата на посади фахівців супроводу ветеранів

04.07, 17:00 На Рівненщині жінка приховала свою вагітність, що ймовірно призвело до смерті дитини

04.07, 16:52 Працю рівненської дослідниці Ірини Рачковської-Баковецької про поліські "Діди" надрукували у міжнародному виданні