Ми у Facebook
31.10.2023, 17:50

Смажений гарбуз із часником та прованськими травами: цікава ідея для вечері

Усього навського пів години і готовий простий гарнір з сезонного овоча. Смажений гарбуз чудово підійде до м'ясних страв.
Складові для страви:
Очищений гарбуз 500 г
Часник 1 головка
Рослинна олія 4 ст. ложки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Прованські трави 1 ч. ложка
Можна додати: гарбузове насіння та зелень за смаком

Різдвяний піст 2023: коли віряни розпочинають Петрівку та як правильно дотримуватися посту[/url

Приготування
1․ Наріжте гарбуз шматочками середніх розмірів. Очистити часник.

2․ Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте гарбуз по обидва боки до м'якості близько 15 хвилин.

3․ Викладіть цілі зубчики часнику та готуйте до золотистого кольору 5 хвилин.

4․ Посоліть і поперчіть, посипте травами прованськими і перемішайте.

До теми:
[url=https://ogo.ua/articles/view/2023-10-24/136118.html]Гарбузово-банановий хліб: такий рецепт випічки сподобається всім


Гарбузові хіти осені. Рецепт гострого крем-супу з гарбуза з куркою

Гарбузовий чізкейк: смачний рецепт десерту, який тане у роті

]





На правах реклами