Ми у Facebook
06.11.2023, 07:33

На війні поліг військовий з Одеси. Його сім'я у 2022 загинула від ракетного удару

Чоловік пережив страшну трагедію, втративши свою сім'ю. У минулому році в квітні під час ракетного удару Російської Федерації по житловому комплексу "Тірас" загинула дружина Юрія Глодана та тримісячна донька, теща.
Про загибель Юрія Глодана стало відомо 5 листопада. Волонтер Олександр Яковенко опублікував інформацію про це на своїй сторінці у Facebook, а журналіст УП Михайло Ткач та керівник Одеської обласної військово-цивільної адміністрації, Олег Кіпер, також підтвердили цю новину. Офіційного підтвердження загибелі військового від бригади поки немає.

Юрій Глодан працював шеф-пекарем в ресторані Одеси до того моменту, поки війна не відібрала у нього найближчих.

Трагедія сталася 23 квітня 2022 року, коли російська ракета потрапила в житловий комплекс "Тірас". У результаті цього події загинули восьмеро людей, включаючи родину Юрія Глодана – дружину Валерію, доньку Кіру та тещу Людмилу.

Після цієї трагедії, восени, Юрій Глодан приєднався до Збройних Сил України. У своєму інтерв'ю Суспільному він розповів про мотивацію до служби:

"Мотивує те, що іншого шляху немає, я разом з побратимами стоїмо на захисті Батьківщини, її свободи і незалежності. За кожну дитину і родину. Мотивують і надихають справжні хлопці, сповнені хоробрості, мужності, професійності, що сміло ідуть в бій за свій дім, за сім’ю, яка чекає вдома, і за світле майбутнє, яке потрібно виборювати".






На правах реклами