Ми у Facebook
21.11.2023, 17:11

На війні загинули троє військових з Рівненщини

Рівненщина отримала новини про трагічний кінець трьох своїх захисників. З фронту повертаються тіла трьох героїв України: Андрія Власюка із Здолбунівщини, Богдана Міщура із Демидівщини та Романа Бігуна із Сарненщини.
Андрій Власюк, мешканець Мізоцької громади, був призваний на службу у перші дні повномасштабного вторгнення і приєднався до Збройних Сил України 28 лютого 2022 року. З 2 листопада 2023 року він вважався безвісти зниклим, і лише 17 листопада тіло героя знайшли біля населеного пункту Кліщіївка в Бахмутському районі Донецької області. Завтра, 22 листопада, відбудеться прощання із Андрієм Власюком.

Богдан Міщур, мешканець села Більче, солдат-гранатометник у віці 29 років, загинув 27 липня 2023 року в районі села Роботино Запорізької області. Після довгих місяців пошуку й тривоги, тіло Богдана знайшли, припинивши невизначеність для його рідних. Його залишили дружина, дочка, мама, брати та сестри.

Роман Бігун, мешканець села Тутовичі, мобілізувався до війська в березні 2022 року та став гранатометником у бригаді тероборони. 14 листопада він загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Лиман Харківської області через обстріл, отримавши поранення, несумісні з життям. Сьогодні, 21 листопада, в рідному селі Тутовичі прощаються із Романом Бігуном.

Дату, час та місце похорону повідомлять пізніше.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ