Ми у Facebook
23.11.2023, 15:11

Як приготувати смачні сирники за 10 хвилин: простий та смачний рецепт

Сирники – це чудовий спосіб розпочати свій день або порадувати себе та близьких смачним сніданком. Це традиційна страва в багатьох кулінарних традиціях, а особливо популярна у східноєвропейській кухні. Сирники вражають своєю ніжною текстурою та неповторним смаком.
У цьому рецепті ми поділимося з вами простим та смачним способом приготування цих чудових сирників.

Інгредієнти:

Творог - 500 г
Яйце - 1 шт.
Цукор - 2-3 ст. ложки (за смаком)
Сіль - 1/2 ч. ложки
Сода гашена у оцту - 1/2 ч. ложки
Ванільний цукор - 1 ч. ложка
Сметана - 2 ст. ложки
Манна крупа - 3-4 ст. ложки
Борошно - за потребою для обсипки

Інструкції:

У глибокій мисці з'єднайте творог, яйце, цукор, ванільний цукор, сіль та соду. Добре перемішайте.

Додайте манну крупу та сметану до творожної маси. Знову перемішайте і залиште на 15-20 хвилин, щоб манна крупа набрала вологи.

Поступово додавайте борошно, перемішуючи тісто до однорідності. Додавайте борошно до тих пір, поки тісто не стане еластичним і не прилипатиме до рук.

З тіста формуйте невеликі котлети або овалі сирники, обсыпте їх борошном.

Розігрійте сковоріду з рослинною олією на середньому вогні.

Обсмажуйте сирники з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.

Викладайте готові сирники на паперовий рушник, щоб зняти надмірну олію.

Подаються сирники теплими, можна подавати з медом, варенням, сметаною чи фруктовим соусом.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ