Ми у Facebook
06.12.2023, 15:45

Як приготувати гарбузовий кекс: смачні поради для господинь

Залишилося багато гарбуза і ви не знаєте, що з ним робити? Ці рецепти з гарбузовими насолодами для вас!


Інгредієнти:
Гарбуз - 300 г
Горіхи грецькі - 100 г
Олія - 150 мл
Яйця – 3 шт.
Цукор - 300 г
Борошно - 200 г
Сіль – 0,5 ч. ложки
Кориця мелена - 1 ч. ложка
Розпушувач – 1 ч. ложка
Олія - для змащування форми
Борошно - для посипання форми

Приготування:
1. Гарбуз натираємо на дрібній тертці.
2. Яйця із цукром збиваємо міксером на високій швидкості 8 хвилин. Збиваючи, вливаємо тонким струмком рослинне масло.
3. Додаємо тертий гарбуз у суміш і перемішуємо.
4. Додаємо подрібнені волоські горіхи, корицю, сіль і перемішуємо.
5. Борошно змішуємо з розпушувачем, просіюємо в миску і ретельно перемішуємо до однорідності.
6. Тісто виливаємо у форму для кексу, змащену олією та посипану мукою. Випікаємо при температурі 180 ° С, приблизно 60 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.





На правах реклами