06.12.2023, 15:45
Як приготувати гарбузовий кекс: смачні поради для господинь
Залишилося багато гарбуза і ви не знаєте, що з ним робити? Ці рецепти з гарбузовими насолодами для вас!
Інгредієнти:
Гарбуз - 300 г
Горіхи грецькі - 100 г
Олія - 150 мл
Яйця – 3 шт.
Цукор - 300 г
Борошно - 200 г
Сіль – 0,5 ч. ложки
Кориця мелена - 1 ч. ложка
Розпушувач – 1 ч. ложка
Олія - для змащування форми
Борошно - для посипання форми
Приготування:
1. Гарбуз натираємо на дрібній тертці.
2. Яйця із цукром збиваємо міксером на високій швидкості 8 хвилин. Збиваючи, вливаємо тонким струмком рослинне масло.
3. Додаємо тертий гарбуз у суміш і перемішуємо.
4. Додаємо подрібнені волоські горіхи, корицю, сіль і перемішуємо.
5. Борошно змішуємо з розпушувачем, просіюємо в миску і ретельно перемішуємо до однорідності.
6. Тісто виливаємо у форму для кексу, змащену олією та посипану мукою. Випікаємо при температурі 180 ° С, приблизно 60 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
Інші статті рубрики:
Найкращі вітання з Днем ангела для Дмитра
26 жовтня вшановують пам’ять святого великомученика Димитрія Солунського.
переглядів: 69
26 жовтня: усе про сьогоднішній день
Сьогодні, 26 жовтня, віряни вшановують пам’ять святого великомученика Димитрія Солунського, відомого за свою безмежну відданість вірі та захист військових.
переглядів: 83
Як звикнути до холоднечі
З початком холодної пори року постає питання: як не нашкодити здоров'ю, якщо температура значно знизилася?
переглядів: 656
На Рівненщині прогнозують погіршення погодних умов
За інформацією Рівненського обласного центру з гідрометеорології, 26 жовтня вночі та в першій половині дня у Рівному та області очікується туман з видимістю 200-500 м.
переглядів: 248