Як приготувати смачні сирники на сніданок: швидкий рецепт
Творог - 300 г
Яйце - 1 шт.
Цукор - 2-3 ст. ложки (за смаком)
Сіль - 1/2 ч. ложки
Сода - 1/2 ч. ложки
Ванільний цукор - 1 ч. ложка
Мука - приблизно 1,5 склянки (додавати поступово)
Інструкції:
У глибокій мисці змішайте творог, яйце та цукор. Додайте ванільний цукор та сіль.
Поступово додавайте муку, перемішуючи тісто ложкою чи лопаткою.
Додайте соду та продовжуйте перемішувати до однорідності.
Сформуйте невеликі котлетки з отриманого тіста.
Розігрійте сковоріду з невеликою кількістю рослинного масла на середньому вогні.
Обсмажте сирники з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
Приберіть готові сирники на паперовий рушник, щоб зняти надмірну олію.
Отже, у вас тепер є простий та смачний рецепт сирників для сніданку. Насолоджуйтеся цією смакотою з медом, вареним конфітом чи йогуртом – за вашим смаком!

У Рівному відбудеться зустріч із письменником

Уже за кілька днів, 25 березня, відбудеться зустріч з письменником Олександром Євтушком, а також презентація його книги «Чорний солдатик». Подія відбудеться в рамках відзначення 85-річчя з дня заснування Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 117
Лайфхаки для кухні: як правильно зберігати крупи?

Часто при неправильному зберіганні круп, у квартирі чи будинку з'являється міль та інша живність.
переглядів: 127
Сніданок вихідного дня: рецепт вівсяних оладок з бананом

Євгеній Клопотенко поділився рецептом оладок з вівсянкою та бананом.
переглядів: 330
Левів чекають неприємні звістки: передбачення на неділю

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на сьогодні.
переглядів: 199
23 березня: свята, іменинники, заборони та прикмети

23 березня за новим церковним календарем вшановують пам'ять двох Никонів - преподобномученика Никона Сицилійського, єпископа, і преподобного Никона, ігумена Києво-Печерського.
переглядів: 235