Ми у Facebook
09.01.2024, 15:16

Як приготувати смачну картоплю: рецепт від бабусі

В українській кулінарії немає нічого більш затишного та згадливого, ніж аромат смаженої картоплі, приготованої за старовинним рецептом, який передався від покоління до покоління. Сьогодні я розкажу вам про те, як створити справжню кулінарну шедевр від бабусі.
Інгредієнти:

Картопля - 1 кг (обирайте якісну, нову картоплю)
Рослинна олія - 150 мл
Цибуля - 2 середні головки
Сіль, перець за смаком

Інструкція:

Очистіть та наріжте картоплю на невеликі шматочки для однорідного смаження.
Розігрійте рослинну олію в глибокій сковороді або казані на середньому вогні.
Додайте дрібно нарізану цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
Додайте нарізану картоплю та обжарюйте, часто перемішуючи, до утворення золотисто-рудого кольору.
Спеціюйте за власним смаком, додаючи сіль та перець.
Цей простий, але чарівний рецепт принесе вам аромат та смак, які перенесуть вас у дитинство, коли бабусі вміли готувати з любов'ю. Пригощайтеся і насолоджуйтеся смаком національної кухні від бабусі!





На правах реклами