Ми у Facebook
25.01.2024, 16:24

Швидкий і смачний рецепт: голубці за 5 хвилин, від яких неможливо відірватися

Готування може бути веселим і простим завданням, особливо коли ви маєте ефективний рецепт під рукою. Одним із таких швидких та смачних варіантів є готування голубців за всього 5 хвилин. Цей рецепт здивує вас своєю простотою та смаковими якостями.
Інгредієнти:

1 кубик м'ясного бульйону
1 стакан води
1 стакан круглих рисових листів для голубців
300 г меленої свинини або найлюбиміше м'ясо
1 чашка відвареного рису
1 цибуля, дрібно нарізана
2 ст. ложки томатного соусу
Сіль, перець та інші спеції за смаком

Інструкції:

Приготуйте начинку: У глибокій мисці змішайте м'ясо, відварений рис, нарізану цибулю та томатний соус. Додайте сіль, перець і інші спеції за вашим смаком. Це ваша смачна начинка для голубців.

Приготуйте соус: У каструльці розчиніть кубик м'ясного бульйону у стакані води. Дайте йому трошки закипіти, доки кубик повністю не розчиниться. Це буде ваш соус для голубців.

Намочіть листи голубців: Покладіть рисові листи в гарячу воду протягом декількох секунд, доки вони не стануть м'якими. Потім витягніть їх і покладіть на дошку.

Складайте голубці: Покладіть трошки начинки на середину кожного листа і обережно скрутіть його, створюючи голубець. Повторюйте цей процес, доки вся начинка не буде використана.

Готуйте голубці: Розмістіть голубці в глибокій сковороді чи каструлі. Залейте їх готовим бульйоном так, щоб вони були повністю покриті.

Тушкуйте голубці: Тушкуйте голубці на середньому вогні при закритій кришці протягом 15-20 хвилин або до готовності.

Подавайте гарячими: Подаючи голубці гарячими, обов'язково полийте їх смачним соусом з каструлі.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ