Ми у Facebook
02.02.2024, 21:26

Рівненський “Верес” зіграє благодійний матч у Німеччині

Умовним суперником рівнян стане футбольний клуб Rot-Weiss Essen з міста Ессен, яке є партнером Рівного.
Матч заплановано на 23 березня та має пройти на стадіоні Stadion an der Hafenstraße у Ессені.

Як повідомили у НК “Верес”, усі кошти, які будуть зібрані від продажу квитків підуть на розвиток дитячої академії та футбольної інфраструктури.

Футбольний клуб Rot-Weiss Essen - зараз посідає сьоме місце у третьому дивізіоні чемпіонату Німеччини. Міжнародну перерву RWE використовує для товариського матчу.



У той же час “Верес” зараз виступає у Прем’єр-лізі — найвищому дивізіоні України. Команда посідає передостанню сходинку і має всі шанси пониження у кдласі. Проте в клубі сподіваються, що зміна тренера піде на користь і команда зможе закріпитися у Прем’єр-лізі.

Нині “Верес” перебуває на зборах у Туреччині. Відновлення чемпіонату України заплановане на 24 лютого цього року.

“Зараз за участю обох клубів і обох міських адміністрацій ми активно працюємо над організацією цього товариського матчу солідарності. З 21 по 24 березня 2024 року в Ессені заплановано триденний візит футбольної команди, а також делегації політиків та адміністрації з Рівного, кульмінацією якого стане товариський матч на стадіоні Hafenstrasse,” - повідомили у німецькому клубі.



Рівне та Ессен активно співпрацюють на рівні адміністрацій, а 23 лютого минулого року міста підписали угоду про солідарне партнерство. Під час повномасштабного вторгнення Ессен прийняв близько 10 тисяч українців, які вимушено покинули рідну країну. Та й самі мешканці міста, спільно з організацією «Lemberg Wir Kommen» передали Рівному багато гуманітарної допомоги.






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ