Ми у Facebook
04.02.2024, 08:20

Суворі заправки на зиму: цікаві рецепти

Любителям гостренького! Ми підготували 3 найкращі рецепти найсмачніших пікантних заправок на зиму!
Збережіть рецепти собі і обов'язково спробуйте!

Гостра заправка «Дракоша»
Інгредієнти:
Перець червоний пекучий - 1 кг.
Перець солодкий червоний - 1,5 кг.
Часник (великі) - 2 шт.
Сіль - 2 ч. л.
Оцет (9%) - 1 ст. л.
Приготування:
1. Перці моїм. У пекучого відрізаємо плодоніжки. У солодкого - видаляємо нутрощі.
2. Пропускаємо їх через м'ясорубку разом із часником. Додаємо сіль, оцет і перемішуємо.
3. Розкладаємо по стерильним баночкам. Зберігаємо в холодному приміщенні.

Овочеве гостре заправлення
Інгредієнти:
Помідори - 1 кг
Болгарський солодкий перець – 4 шт.
Гострий перець – 1 шт.
Часник - 4 зубчики
Цибуля - 1 шт.
Кінза - 1 невеликий пучок
Яблука (кисло-солодкі) – 1 шт.
Сіль - 1 неповна ст. л.
Цукор - 1-2 ст. л. без верху
Хмелі-сунелі - 1/2 ст. л. за смаком
Оцет 9% - 1 ч. л.
Приготування:
1. Овочі моїм. У перців видаляємо насіння та перегородки. У яблук лише насіння. Нарізаємо скибочками.
2. Всі інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку разом із цибулею, часником та зеленню. Додаємо сіль, цукор, спеції та оцет. Перемішуємо.
3. Розливаємо по банкам чи контейнерам. Зберігаємо в холодильнику.

Гостра заправка для перших страв
Інгредієнти:
Перець чилі - 200 г
Сіль - 200 г
Приготування:
1. Перці (червоні та зелені) моєму. Відрізаємо плодоніжки. Подрібнюємо у блендері окремо.
2. Додаємо сіль почергово в червоний та зелений перець та перемішуємо.
3. Розкладаємо у баночки шарами, щоб було гарно. Зберігаємо в холодильнику.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини