Ми у Facebook
26.02.2024, 20:13

У Рівному провели унікальний навчальний курс для тренерів фітнес клубів

Впродовж двох днів на базі Спортивного Простору «СИЛА» пройшов унікальний навчальний курс «Реабілітація в умовах фітнес клубу.Тренерський курс».


Це ексклюзивний навчальний курс для тренерів, спрямований на тих, хто прагне допомагати змінювати життя інших через покращення здоров’я, відновлення за допомогою фізичної терапії в умовах фітнес клубу.

Рівненських ветеранів інформують про безкоштовну спортивну реабілітацію



- Переконаний, що спорт для ветеранів дуже важливий. Адже фізичні навантаження допомагають переключитися, адаптуватися до мирного життя. У нашому Спортивному просторі СИЛА вже тренуються близько десяти ветеранів, які покращують свій фізичний та психологічний стан. Ми бачимо, як їм легше соціалізуватися та пристосуватися до життя у нових реаліях сьогодення, - розповідає власник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. - Важливо, щоб тренери також знали усі особливості реабілітаційної роботи в залі. Саме тому ми провели таке комплексне навчання.



Усі присутні змогли дізнатися особливості проведення тренувань для військових та цивільних. А також різні ступені навантаження для людей з різними фізичними особливостями.

Ці знання вже стали в пригоді тренерам клубу та стануть вагомою підтримкою для тих, хто будуть тут займатися.

Спортивно-ветеранський форум відбувся на Рівненщині



Спорт лікує! А в час війни - це теж дуже потрібно, а особливо тим, хто прагне повернутися до нових реалій життя після війни.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини