Ми у Facebook
09.03.2024, 17:32

Військові прокоментували побиття представників ТЦК у Чернівецькій області

Бойові побратими прокоментували побиття представників ТЦК у Чернівецькій області.
Йдеться на сторінці Рівненського обласного ТЦК та СП.

Побратими впізнали на відео сержанта Мусензового Миколу, що пройшов важкі бої за деокупацію Київщини та в стримані вороги на Бахмутському напрямку у складі 108 окремої гірнсько-штурмової бригади.

"Мусензовий знав про війну задовго до лютого 2022 року, адже підписав контракт, перебував на посаді головного сержанта взводу. Вже під час повномасштабного вторгнення був старшим групи, що неодноразово виходила на штурми ворога", - кажуть побратими.



Серед своїх побратимів заслужив повагу і лише позитивні відгуки! Його позивний‚ Граніт‘ повністю відповідає його фізичній і моральній витривалості.

За свої бойові заслуги двічі нагороджений державною нагородою орденом за Мужність.

Отримав важке поранення і після лікування повернувся до батальйону. Після другого важкого поранення був переведений до Чернівецького обласного ТЦК та СП.

Нагадаємо, що 8 березня водій автомобіля марки "ВАЗ-2121" наїхав на 41-річного працівника ТЦК. Потім розвернувся на машині та зупинився поблизу військовослужбовців. Опісля вдарив чоловіка тупою частиною сокири у передпліччя.

Чоловіки також пошкодили лобове скло та вікна автомобіля військовослужбовців, після чого втекли. Напали вони на працівників ТЦК під час того, як ті проводили перевірку військово-облікових документів.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ