Ми у Facebook
17.03.2024, 15:45

Термін подачі заяв на перехід на спрощену систему оподаткування закінчується 18 березня

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує платникам податків про наближення важливих дедлайнів, пов'язаних з переходом до спрощеної системи оподаткування та зміною групи платника єдиного податку
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує платникам податків, що 18 березня 2024 року останній термін подання:

- заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з ІI кварталу 2024 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік (п.п. 298.1.4 п. 298.1 ст. 298 Податкового кодексу України);
- заяви щодо переходу на іншу групу платника єдиного податку з IІ кварталу 2024 року (п.п. 298.1.5 п. 298.1 ст. 298 Податкового кодексу України)

Такі заяви, за бажанням платник може подати у в електронній формі за допомогою електронного кабінету платника. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Читайте також: Як малозабезпеченим безробітним українцям отримати гроші для старту бізнесу





На правах реклами