20 квітня: свята, іменинники, заборони та прикмети
Народні прикмети на сьогодні:
Дощ на Килину – хороша буде калина.
Мороз і сонце – до врожаю хлібів і гречки.
На Килину береза зеленіє і з'являються перші гриби – сморчки.
Якщо вночі зірки сильно сяють, а вранці на небі хмари з'явилися, то до обіду буде гроза.
Червоний схід сонця – до зміни погоди.
Поява високих купчастих хмар віщує сонячну погоду на наступний день.
Сон з 19 на 20 квітня несе добробут.
Що не можна робити в цей день:
Не можна у цей день визирати з вікна, бо накличеш біду.
Не варто сьогодні брати гроші у борг.
Не слід у цей день зловживати алкоголем і переїдати.
Не можна погано думати про рідних і бажати комусь зла.

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 456
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 452
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 442
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 484
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 365