Ми у Facebook
09.05.2024, 12:06

За добу на Рівненщині рятувальники ліквідували 5 пожеж

Протягом останньої доби рятувальники Рівненщини ліквідували 5 пожеж та 3 рази надали допомогу місцевим мешканцям.
Про це інформують у ДСНС у Рівненській області.

О 08:25 годині, на вулиці Незалежності села Новий Корець Рівненського району виникла пожежа в приватному господарстві. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, 30 м² покрівлі та 25 м² перекриття господарської споруди.

О 11:21 годині у селі Гоща також спалахнула пожежа в приватному господарстві на вулиці Богуна. Пожежа призвела до знищення 30 м² покрівлі та пошкодження 30 м² перекриття житлового будинку.

О 13:18 годині в селі Велихів Сарненського району виникла пожежа у моторному відсіку, панелі та салоні мікроавтобуса Mercedes-Benz 208D 1994 року випуску. Під час події один чоловік отримав середньої важкості опіки та був госпіталізований до Сарненської центральної районної лікарні.

У селі Городок, Рівненського району, о 21:45 годині спостерігалося загоряння побутового сміття на відкритій території площею 10 м².

О 02:43 годині 9 травня у селі Вельбівне Рівненського району у приватному господарстві внаслідок пожежі були знищені речі домашнього вжитку, господарська будівля, а також пошкоджено покрівлю та перекриття господарської будівлі.

Крім того, 8 травня у містах Вараш та Рівне була надана допомога по евакуації людей та проведено чергування після повідомлення про замінування.

Також 8 травня на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Балки Дубенського району, спалахнула пожежа вантажного автомобіля DAF під час ДТП. Пожежу ліквідовано, проведено відключення АКБ.

Читайте також:
Що робити людям під час пожежі - поради рятувальників





На правах реклами