Ми у Facebook
13.05.2024, 17:13

Рівнянин стане героєм нового сезону шоу "Холостяк"

Фото: stb.ua

У ефір телеканалу СТБ має вийти шоу "Холостяк". На цей раз головним героєм стане військовий та письменник, рівнянин Олександр Терен.
Олександр «Терен» Будько відомий тим, що він військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги «Історія впертого чоловіка», учасник національної збірної Invictus Games.


Фото: stb.ua
Фото: stb.ua


"Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін в собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар'єрності та інклюзивності простору.


Фото: stb.ua
Фото: stb.ua


Холостяк для мене — це велика можливість транслювати багато хороших та позитивних ідей, які змінюють нас на краще. І, врешті-решт, зустріти свою людину, з якою хочеться створити сім'ю. На власному досвіді знаю, що дива можна чекати звідусіль, і вірю, що на телепроєкті можна знайти кохання", - цитує Олександра Терена телеканал СТБ.


Фото: stb.ua
Фото: stb.ua


Також учасниці можуть заповнити анкету, аби взяти участь у програмі. Анкета доступна за посиланням: https://www.stb.ua/ua/holostyak-teren/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівнянин з позивним "Терен": "Війна забрала в мене ноги, але примножила надії"


"Історія впертого чоловіка": На Рівненщині старчувало "Велике читання"

Залишився без ніг, але живе на повну: військовий з Рівного презентує автобіографічний роман





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ